Για φανταστικούς προπηλακισμούς κάνει λόγο ο διοικητής του Νοσοκομείου ΛευκάδαςΜε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο διοικητής του Νοσοκομείου Λευκάδας Βησσάρης Μίχας απάντησε στην καταγγελία για προπηλακισμό της διευθύντριας της μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Συγκεκριμένα ανέφερε :

“Όταν αυξάνουμε τις θέσεις αιμοκάθαρσης από 9σε 15 στο Νέο Νοσοκομείο
Όταν προχωρούμε σε διαγωνισμό για την προμήθεια 15 νεων μηχανημάτων αιμοκάθαρσης καινεων πολυθρόνων-κρεβατιων αιμοκαθαρσης για το Νέο Νοσοκομειο
Όταν ρίχνουμε το κόστος αγοράς και προμήθειας των φίλτρων αιμοκαθαρσηςμεσω διαγωνισμού και όχι εξωσυμβατικων παραγγελιών από τις 100χιλ €σε περίπου 45χιλ €(είναι πράγματι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά….)
Όταν ανανεώνεται για ΤΡΙΑ (3) χρόνια η θητεία του επικουρικού Νεφρολογου
Όταν αναμένεται η προκήρυξη τον Μάρτιο της θέσης του μόνιμου Νεφρολογου
Κάποιοι “υποτιθέμενοι” εκπρόσωποι των συμφερόντων των εργαζομένων καταγγέλλουν δήθεν φανταστικούς προπηλακισμούς,αδιαφορία και υποβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης.
Είναι οι ίδιοι που στο ΔΣ καταψηφίζαν τη πρόταση για την προμήθεια του εξοπλισμού που λείπει από το Νέο Νοσοκομείο με διάφορες προφασεις.Ειναι οι ίδιοι που καλύπτουν την αδικαιολόγητη απουσία-κοπανα συναδερφων τους από την εργασία τους στο όνομα της δήθεν συνάδερφικης αλληλεγγύης …
Τελικά η μάχη με τα οργανωμένα συμφέροντα που λυμενονται το χώρο της Υγείας είναι δύσκολη,πολυεπίπεδη και καθημερινη.Ομως είμαστε αποφασισμένοι και να τη δώσουμε και να την κερδίσουμε με τη βοήθεια των πολιτών και των εργαζομένων που πραγματικά ενδιαφέρονται για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας .“

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22640 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Παλαιότερα 10-15 χρονια πίσω ή κάπου τόσο ,σε έλεγχο νυχτερινό κάποιου διοικητή επαρχιακής δημόσιας υπηρεσίας κάτι περί καπνίσματος των εφημερευόντων του προσωπικού ασφαλείας ακούστηκε, ότι διαπίστωσε ο διοικητής και για σκορποχώρι του εφημερευόντος προσωπικού Αμέσως κινητοποιήθηκαν τα γνωστά θέματα περί αυταρχικού διοικητή και χειροδικίες διοικητή κλπ.
  Ακούστηκε δε το συμβάν σε όλη την χώρα.
  Τελικά είχε σποδειχτεί ότι και καπνίζανε και σκορποχώρι ήτανε σε νυκτερινή βάρδια και συνδιοίκηση με τον προιστάμενο διοικητή θέλαν μα κάνουν κσι τα καταφέραμε να σπαξιωθεί ο διοικητής.
  Οι κάθε λογής ντόπιες ομάδες λειτουργίας με κάτι κατά τόπους αυτοαποκαλούμενους ηέκτρονικούς ή του χαρτιού ενημερωτές ( δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΑ δεν είναι ) καταφέρνουν και κάνουν κονέ και φκιάνουν βύσματα.
  Είναι και αυτά μια παθογένεια κράτους των επαρχιωτικών δίκην 19ου αιώνα κοινωνικών νοοτροπιών.
  Σε κάθε χώρο θέλουν να υπάρχουν πολλοί ώς συν – διοικητές πολλοί πρόεδροι πολλοί γενικοί γραμματείς καη πολλοί σύμβουλοι αλλά κανένας εργαζόμενος ή εργάτης.
  Είδαυε πόσοι εργάτες μαζεύονται για να κλαδέψουν ένα δέντρο τπυ πεζοδρομίου ή να ποτίσουν ένα γρασίδι 2-3 τετραγωνικά μέτρα?
  Αφού είναι όλοι συνδιοικητές ή συν-πρόεδροι?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.