Γιάννης Χατζησαλάτας στον Prisma 91,6:” Η επιτήρηση της χώρας μας θα είναι μέγγενη στην πραγματική οικονομία”


Τις οικονομικές εξελίξεις και τον φορολογικό οδικό χάρτη των επόμενων μηνών σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο  εκπρόσωπος τύπου εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων Γιάννης Χατζησαλάτας.
Όπως ανέφερε πλέον στη χώρα μας θα υπάρχει η επιτήρηση η οποία θα είναι μέγγενη επάνω στην πραγματική οικονομία και αυτό το λένε οι αριθμοί, θα υπάρχει ένα υψηλό πλεόνασμα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, θα υπάρχει εποπτεία για τα επόμενα 60 χρόνια, του χρόνου περιμένουμε το αφορολόγητο να μειωθεί για μισθωτούς συνταξιούχους και αγρότες, με τον κάθε πολίτη περίπου να χάνει 600 ευρώ από το εισόδημα του, βλέπουμε ότι η έμμεση φορολογία που είναι η πιο άδικη καθημερινά αυξάνει στα καύσιμα στον καπνό στον καφέ, οι μισθοί έχουν παγώσει, οι συντάξεις κόβονται τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Σύμφωνα με τον κύριο Χατζησαλάτα ξεχνάμε ότι όταν ένας μισθωτός ή συνταξιούχος έχει λιγότερο εισόδημα περισσέψουν πολύ λιγότερα χρήματα στην πραγματική οικονομία και συγκεκριμένα στην αγορά εκφράζει την απαισιοδοξία του.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20154 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.