Γιάννης Λάζαρης στον Prisma 91,6: “Είμαι στο πλευρό του Χαράλαμπου Καλού, θα πρότεινα στον Γιάννη Λιβιτσάνο να ξανασκεφτεί την υποψηφιότητα του και να είμαστε όλοι μαζί.”


Ο γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Γιάννης Λάζαρης, σχολίασε την επικαιρότητα στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6.

Αναφερόμενος στην πολιτική του φιλία με τον Σπύρο Μαργέλη, είπε συγκεκριμένα ότι τον αγαπάει, όχι μόνο σαν φίλο, αλλά με μία αγάπη πατέρα προς παιδιού.

“Ο Σπύρος Μαργέλης έχει προσφέρει πάρα πολλά, είναι άδικο που δεν είναι σήμερα δήμαρχος, είχε θέσει προτεραιότητες για την Λευκάδα, καθώς το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τα μεγάλα έργα του νησιού.

Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να τον πιέσουμε να δώσει μία μεγάλη συνέντευξη, καθώς αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για τους νέους που έρχονται.”

Μάλιστα ο κύριος Λάζαρης αποκάλυψε, ότι “το 2009 παραμονές Χριστουγέννων, όταν ο Σπύρος Μαργέλης ήταν βουλευτής, μαζί με άλλους δύο συναδέλφους τους ήμασταν στην Αθήνα και τότε μας είπε, ότι έχω εμπειρίες από το δήμο, από τη νομαρχία και πλέον πολύ ελάχιστες εμπειρίες από τη Βουλή, μου είχε πει τότε ότι δεν υπάρχει μέλλον για την πατρίδα μας. Όλα αυτά τα είχε αναφέρει το 2009, δηλαδή 10 χρόνια πριν και βλέπουμε ότι έχουμε μπει σε μία κρίση και δεν υπάρχει μέλλον.”

Όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κύριος Λάζαρης ήταν κατηγορηματικός λέγοντας ότι δεν υπάρχει διάσπαση του χώρου που ανήκει πολιτικά στο Κίνημα Αλλαγής. Σε αυτό είμαι κατηγορηματικός, ανέφερε.

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα  Χαράλαμπου Καλού, είπε ότι ποτέ δεν έκρυψε τον πολιτικό χώρο που ανήκει, συμπληρώνοντας ότι μετά την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου για την τοπική αυτοδιοίκηση, πρέπει να σκεφτούμε και την επόμενη μέρα.

Ο κύριος Καλός αυτό το έχει σκεφτεί πάρα πολύ. Φανταστείτε τι θα συμβεί την επόμενη μέρα, εάν μπλεχτούν τα κόμματα ειδικά σε μικρές κοινωνίες, καθώς θα δημιουργηθεί ένα μπάχαλο και θα είναι δύσκολη η επίτευξη συμβιβασμών.

Μετά την απόφαση του κυρίου Καλού να είναι υποψήφιος, εγώ τον επισκέφτηκα, τον συνεχάρη και και του ευχήθηκα καλή επιτυχία.

Εγώ πιστεύω, κάτι το οποίο ζυμώνεται και μέσα στην κοινωνία, ότι η υποψηφιότητα του έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας Δήμος να πάει μπροστά στη νέα εποχή.

Ο Χαράλαμπος Καλός έχει ένα όραμα, το οποίο το δουλεύει καθημερινά, θα το εκθέσει στη λευκαδίτικη κοινωνία μαζί με τα στελέχη του όταν είναι έτοιμος και εγώ πιστεύω ότι δίνει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν το δήμο Λευκάδας.

Εγώ προσωπικά συμπαρατάσσομαι με τον κύριο Καλό, αναγνωρίζοντας τις σημαντικές ανάγκες του δήμου μας για την επόμενη δύσκολη αυτοδιοικητική περίοδο, είτε είμαι υποψήφιος είτε όχι, έχω θέσει τον εαυτό μου στον κύριο Καλό και θα είμαι δίπλα τους αυτή τη μάχη.

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Γιάννη Λιβιτσανου, τον οποίον χαρακτήρισε καλό του φίλο,ανέφερε ότι ” θα του έλεγα και μέσα από αυτό το δημόσιο βήμα να το ξανασκεφτεί και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες γέφυρες να είμαστε μαζί.

Αυτή είναι η πρόταση που κάνω στον κύριο  Λιβιτσάνο, όσον αφορά την πολιτική του φιλία με τον κύριο Μαργέλη εγώ δεν μπορώ να μιλήσω, ωστόσο ο κύριος Μαργέλης έχει δώσει δείγματα γραφής και συνέπειας στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια.

Αναφερόμενος στην στήριξη των υποψηφίων, είπε  ότι αυτή είναι επιθυμητή από όλους τους υποψηφίους. “Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος υποψήφιος από όλους τους συνδυασμούς που θα βγει και θα πει ότι δεν θέλουν στήριξη.

Εγώ Βρέθηκα υποψήφιος με τον κύριο Μαργέλη στις προηγούμενες εκλογές, ο οποίος είχε ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, ωστόσο εγώ έδωσα  στήριξη με τον σωστό τρόπο μέσα από την ιδιότητά μου ως γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ.

Πιστεύω το ίδιο θα γίνει γρήγορα και από το Κίνημα αλλαγής, όλοι θέλουν κάποια στήριξη.

Αναφερόμενος στην δημοτική αρχή, ο κύριος Λάζαρης ανέφερε ότι δεν υπήρχε σκληρή αντιπολίτευση, καθώς και ο κύριος Μαργέλης όταν ήταν εκεί,, ήταν πολύ κομματικός και προσπαθούσε να βοηθήσει, καθώς και όλο το συμβούλιο προσπαθούσε εκτός από μερικά πράγματα που πήγαν πίσω εκείνο τον καιρό όπως η υποθαλάσσια ζεύξη.

Η υπόλοιπη συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα κεντρικής πολιτικής Σκηνής.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22679 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.