Γαβρόγλου: Εξετάζεται η αλλαγή ωραρίου στα σχολεία – έναρξη στις 9 το πρωί


Μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα ανακοινωθούν οι αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια, όπως διευκρίνισε τη Δευτέρα ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο κ. Γαβρόγλου τόνισε ότι «πρέπει να ξαναφτιάξουμε την τρίτη Λυκείου, ώστε τα παιδιά να την παίρνουν στα σοβαρά».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως μία από τις αλλαγές που εξετάζει η κυβέρνηση είναι η αλλαγή του ωραρίου στα σχολεία και συγκεκριμένα το να ανοίγουν στις 9:00 το πρωί.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι προς το παρόν πρόκειται για μία σκέψη, ενώ ακόμη και εάν αποφασιστεί, δεν θα είναι δυνατό να εφαρμοστεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Οπως σημείωσε, είναι μία κίνηση, που θα μπορούσε να έχει εκπαιδευτικό, αλλά και κοινωνικό αντίκτυπο.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19373 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.