Βράβευση αθλητών και προπονητών του Γυμναστικού Συλλόγου από το ΣΕΓΑΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΓΑΣ

Το Σάββατο 05/01/2019 η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου σε συνεργασία με την ΠΕΔ Ηπείρου, διοργάνωσαν την ετήσια τελετή βράβευσης των Πανελληνιονικών αθλητών και αθλητριών στίβου της απελθούσας αγωνιστικής χρονιάς,από σωματεία της Ηπείρου και της Λευκάδας, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» στα Ιωάννινα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού κ . Ιούλιος Συναδινός, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ .Καχριμάνης Αλέξανδρος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ Ιωάννης Λώλος ,ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ Βασίλειος Γοργόλης, ο αντιδήμαρχος Ιωαννιτών κ Παντελής Κολόκας, ο εκπρόσωπος της 8ης Μεραρχίας κ Κολιός και ο πρόεδρος του ΣΔ Ιωαννίνων κΘεόδωρος Παπαγιάννης.

Βραβεύτηκαν οι αθλητές που κατέλαβαν 1η μέχρι 3η θέση σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα ή διακρίθηκαν σε Διεθνείς Αγώνες, αθλητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και πραγματοποιήθηκαν και κάποιες ειδικές βραβεύσεις.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, με δύο αθλητές και δύο προπονητές και συγκεκριμένα τον Κων/νο Φυτόπουλο που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του εξάθλουΠαμπαίδων, την Γεωργιάννα Ιωακειμίδου που κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο άλμα εις ύψος Νεανίδων καθώς και τους προπονητές τους Χρύσα Φραγκούλη και Ίκαρο Ζακυνθινό, ο οποίος απουσίαζε λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Μια ελάχιστη ηθική επιβράβευση για τους ανθρώπους που καθημερινά κοπιάζουν και ιδρώνουν σε αντίξοες συνθήκες, εγκαταστάσεων, καιρικές, κόπωσης, τραυματισμών ή οικονομικές, για να κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο και να μας κάνουν, με τις διακρίσεις τους πολύ συχνά  υπερήφανους.

Δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε συγχαρητήρια, καλή χρονιά με δύναμη και υγεία και να μην σταματήσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους !!

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19427 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.