Βουλευτής Λευκάδας : Στις 31 Αυγούστου συζητείται στο ΚΑΣ το σχέδιο πόλης των οικισμών Λυγιάς- Καρυωτών – Σπασμένης Βρύσης του δήμου ΛευκάδαςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 02 Αυγούστου 2018

Στις 31 Αυγούστου συζητείται στο ΚΑΣ το σχέδιο πόλης των οικισμών Λυγιάς- Καρυωτών – Σπασμένης Βρύσης του δήμου Λευκάδας

Συνάντηση βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά με τη ΓΓ του Υπ. Πολιτισμού
και πρόεδρο του ΚΑΣ

Με τη γενική γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και πρόεδρο του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) κ. Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη, συναντήθηκε ο βουλευτής Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, για το σχέδιο πόλης των οικισμών Λυγιάς – Καρυωτών – Σπασμένης Βρύσης του δήμου Λευκάδας, μέρος του οποίου βρίσκονται εντός του αρχαιολογικού χώρου της αρχαίας πόλης της Λευκάδας.
Η κ. Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη πληροφόρησε τον βουλευτή, ότι στην επόμενη συνεδρίαση του ΚΑΣ, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου 2018 θα συζητηθεί ο φάκελος που έχει υποβληθεί από την εφορία αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας από τις 18 Δεκεμβρίου 2017 και αφορά στην επανέγκριση της Πολεοδομικής Μελέτης Επέκτασης των οικισμών Λυγιάς- Καρυωτών – Σπασμένης Βρύσης.
Ο κ. Καββαδάς, ο οποίος για δεύτερη φορά συναντήθηκε με στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού για το συγκεκριμένο ζήτημα, κατά τη συνάντηση επεσήμανε, μεταξύ άλλων την κρισιμότητα έγκρισης του φακέλου από το ΚΑΣ, προκειμένου να προχωρήσει η επίλυση του ζητήματος που παραμένει σε εκκρεμότητα για σχεδόν 30 χρόνια, ταλαιπωρώντας τους πολίτες των συγκεκριμένων οικισμών.

About Ομάδα Σύνταξης 27573 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.