Βασίλης Κατωπόδης στον Prisma 91,6: “Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Τηλυκράτης κατάφερε να εδραιωθεί και να διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Β’Εθνική”.


Κάλεσμα στους φιλάθλους του Τηλυκράτη, να δώσουν το παρών στον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, έκανε μέσα από τον Prisma  91,6 ο πρόεδρος Bασίλης Κατωπόδης.

Αρχικά, εξέφρασε τα Συλλυπητήρια εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας στην οικογένεια και τους οικείους του Χριστόφορου Καρτάνου για τον πρόωρο χαμό του, λέγοντας ότι είχε υπήρξε αθλητής και μέλος του  Τηλυκράτη και μέχρι πέρυσι ενεργό μέλος του Δ.Σ και με τον τρόπο του συνέβαλε και αυτός την πρόοδο και άνοδο της ομάδας.

Όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής,  είπε ότι τα μηνύματα που έχουμε είναι πολύ θετικά, πολύς κόσμος ζητάει εισιτήρια και περιμένουμε φιλάθλους, τόσο από τη γύρω περιοχή, αλλά και από την ομάδα του Ηρακλή.

“Αυτό που κατάφερε ο Τηλυκράτης την φετινή αθλητική περίοδο ήταν ένα μεγάλο κατόρθωμα που συνειδητοποιούμε και εμείς ακόμα και αυτή τη στιγμή, καθώς η ομάδα πριν τέσσερα χρόνια δεν υπήρχε, δημιουργήθηκε από το μηδέν και μέσα σε αυτό το διάστημα καταφέραμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και να διεκδικούμε με αξιώσεις την άνοδό μας στη Football League, καθώς είμαστε πολύ υπολογίσιμοι και πιστεύουμε ότι μπορεί να διεκδικήσουμε τη μία από τις δύο θέσεις ανόδου.

Η φιλοσοφία του Τηλυκράτη που βγαίνει προς τα έξω τα τελευταία χρόνια, είναι πως κάθε αγώνας για εμάς είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου και όχι πεδίο αντιπαράθεσης. Έτσι το βλέπουμε και ίσως αυτό μας δίνει το αβαντάζ έναντι των αντιπάλων,  ώστε να κερδίζουμε τους αγώνες και ήταν ένα σημείο της προσπάθειάς μας για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα του Τηλυκράτη, ο Βασίλης Κατωπόδης ανέφερε ότι η διοίκηση ετοιμάζει μία πρόταση ενός πολυμετοχικού σωματείου και θα χρειαστούμε την βοήθεια πολλών για να πάρουν μετοχές για να βοηθήσουν την ομάδα ώστε να σταθεί στην Β Εθνική σε περίπτωση που κερδίσουμε μία εκ των δύο θέσεων ανόδου.

About Ομάδα Σύνταξης 27446 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.