Βασίλης Κατωπόδης στον Prisma 91,6: “Δεν ζητάμε ιδιαίτερη, αλλά ίση μεταχείριση από την διαιτησία.-Θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων στα επόμενα ματς.”


Στο  απογευματινό μαγκαζίνο και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη μίλησε ο πρόεδρος του Τηλυκράτη Βασίλης Κατωπόδης, ζητώντας την στήριξη των οπαδών της ομάδας στους επόμενους κρίσιμους αγώνες   για το όνειρο πρόκρισης στην Β Εθνική…

 

«Όλοι οι αγώνες πρέπει να έχουν νικηφόρο αποτέλεσμα», ανέφερε ο πρόεδρος και για αυτό η παρουσία των φίλων κρίνεται απαραίτητη.

 

Η ομάδα και φέτος τρέχει λαχειοφόρο αγορά με ένα αυτοκίνητο Toyota Aygo και η κλήρωση θα γίνει με τους τρεις τελευταίους αριθμούς του λαϊκού λαχείου την Τρίτη ημέρα του Πάσχα 10 Απριλίου.

 

Οι λαχνοί είναι μόλις 1.000 και οι πιθανότητες για να κερδίσει κάποιος είναι μια στις χίλιες…

 

Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, ανέφερε  ότι οι επαφές μαζί του είναι συχνές.

 

Στην  τελευταία συνάντηση του αποδόθηκε τιμητική πλακέτα για την συμβολή του στην αναβάθμιση του αθλητισμού στην Λευκάδα, καθώς  όπως είπε, από τότε που ανέλαβε στην Γ.Γ Αθλητισμού έχει χρηματοδοτήσει πολλά έργα, όπως την επισκευή του κλειστού Γυμναστηρίου στην Λευκάδα, ξεμπλοκάρισε το θέμα του βοηθητικού γηπέδου στους Τσουκαλάδες, που είχε βαλτώσει και έχει δρομολογηθεί να γίνει, έχει εξαγγείλει την δημιουργία ενός γηπέδου 7 επί 7 μέσα στην πόλη της Λευκάδας στα Βαρδάνια, μαζί με ένα γήπεδο τένις και μπάσκετ που θα γίνουν σύντομα, καθώς υπάρχει η χρηματοδότηση και η εξαγγελία  κάποιων  άλλων έργων για το νησί.

 

Μάλιστα είπε ότι ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για τους «προύχοντες» του νησιού να αξιοποιήσουν την διάθεση του υφυπουργού να βοηθήσει το νησί και την Λευκάδα.

 

Επίσης εκτός από τα αθλητικά, βοήθησε να ξεμπλοκάρει και η επισκευή του Ιερού Ναού του Αγίου Μηνά που χρόνιζε από το 2005 μετά από τον σεισμό του 2003.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη ανακοίνωση-διαμαρτυρία της ομάδας για την διαιτησία, ο κύριος Κατωπόδης είπε ότι στην πραγματικότητα έχουν μείνει τέσσερα παιχνίδια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο κατηγορίας, καθώς σε κάποια παιχνίδια οι διαιτητές δυσαρέστησαν την ομάδα και από την πλευρά μας υπογραμμίσαμε ότι δεν είναι καλό να γίνονται τέτοιες διαιτησίες από διαιτητές που ανήκουν στην ΕΠΣ-Πρέβεζας-Λευκάδας.

 

«Ήταν ένας τύπος διαμαρτυρίας για να επιστήσουμε την προσοχή για τα επόμενα παιχνίδια.  Δεν  ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση αλλά ισότιμη μεταχείριση.»

 

Ο κύριος Κατωπόδης αναφέρθηκε στην «κοιλιά» που έκανε η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια αποτέλεσμα και της κακής διαιτησίας, λέγοντας ότι τα επόμενα ματς είναι κρίσιμα και η παρουσία των φιλάθλων επιβεβλημένη..

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25646 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.