Βασίλης Κατωπόδης στον Prisma 91,6:” Ανέλπιστα καλή η κλήρωση για τον Τηλυκράτη στα μπαράζ ανόδου.”


H κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου είναι ευνοϊκή για τον Τηλυκράτη, ανέφερε στον Prisma 91,6 ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κατωπόδης.

«Η κλήρωση ήταν αναπάντεχα καλή για τον Τηλυκράτη, καθώς ο πρώτος αγώνας με τον Ηρακλή είναι εντός έδρας, και τρεις αγώνες εκτός.»

Ο κύριος Κατωπόδης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Τηλυκράτης θα εξασφαλίσει το εισιτήριο ανόδου για την Β Εθνική, καλώντας για άλλη μια φορά τους φιλάθλους  της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών στο αγώνα με τον Ηρακλή την επόμενη Κυριακή αν δεν αλλάξει τίποτα μέχρι στιγμής.

Ο λόγος έχει να κάνει με διάφορες ενστάσεις κάποιων ομάδων εναντίων άλλων, καθώς εκκρεμεί μια ένταση σε έφεση της Νίκης Βόλου προς τον ποδοσφαιρικό σύλλογο Βόλου και άλλη μια ομάδα προς τον Ηρακλή, ωστόσο μέσα στην επόμενη Τετάρτη θα είναι σίγουροι ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά την Τετάρτη 29 Απριλίου.

Μάλιστα ενημέρωσε όσους ενδιαφέρονται ότι θα βγει ένα μίνι εισιτήριο διαρκείας και για τους τρεις αγώνες εντός έδρας.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21416 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.