Βασίλης Γιόγακας στον Prisma 91,6: “Στην νέα εκλογική χρονιά ελπίζω να δώσει ο λαός την σκυτάλη στην Νέα Δημοκρατία, για να επιστρέψει η χώρα σε μια κανονικότητα.”


Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας.

Όπως ανέφερε μπορεί ο πρωθυπουργός να ισχυρίζεται ότι ψηφίστηκε ο πρώτος προϋπολογισμός εκτός μνημονίου, ωστόσο και αυτή τη φορά λέει ψέματα, γιατί το τρίτο μνημόνιο έληξε μόνο ως προς την χρηματοδότηση των εταίρων και μας έμειναν οι δυσβάσταχτες υποχρεώσεις.

Στη χώρα μας παραμένει μία ενισχυμένη ανά τρίμηνο εποπτεία που καμία άλλη μνημονιακή χώρα δεν έχει και μάλιστα με όρους που συνιστούν ένα άτυπο τέταρτο μνημόνιο.

Υπάρχουν τα δυσβάσταχτα πλεονάσματα, της τάξης του 3,5% μέχρι το 2022, 2,2% μέχρι το 2060, κάτι που σημαίνει μία μεγάλη ασφυκτική λιτότητα για πολλά χρόνια.

Για πάρα πολλά χρόνια έχουμε μία θηλιά στο λαιμό όλων των Ελλήνων, καθώς έχουμε και ένα επίσημο ενέχυρο στη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια.

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, υποδεχόμαστε όλοι μία πολύ σκληρή και δύσκολη κατάσταση και θέλω να πιστεύω ότι στην επόμενη εκλογική χρονιά η κοινωνία μας θα πράξει τα δέοντα, δίνοντας τη σκυτάλη στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που θα προσπαθήσει και θέλω να πιστεύω ότι θα επαναφέρουμε την χώρα στην κανονικότητα, με τον καλύτερο και πιο δυνατό τρόπο που μπορούμε όλοι μας να σκεφτούμε.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19429 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.