Βασίλης Αραβανής: To “σαφάρι” που διαφημίζει η δημοτική αρχή στο Πόρτο Κατσίκι έπρεπε να έχει γίνει πριν τέσσερα χρόνια.


Στην αναφορά του στο Πόρτο Κατσίκι ο Βασίλης Αραβανής, με αφορμή την επισήμανση της δημοτικής αρχής ότι την ευθύνη την έχει η Κτηματική υπηρεσία,  η οποία ενημερώνει το δήμο να δράσει σε περίπτωση παράβασης  είπε ότι δεν συμφωνεί με αυτή τη λογική.

Ο Δήμος είναι υπεύθυνος  έχει την δύναμη γιατί ο δήμος είναι πιο κοντά στο λαό και από κει την αντλεί. “Άμα δεν την ξέρει και δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει, φυσικά θα γίνεται ικέτης.

Πρέπει ο δήμος να πατήσει το πόδι και να μην περιμένει από την υπάλληλο της κτηματικής υπηρεσίας να πει ότι υπάρχει παράνομη δραστηριότητα σε μία παραλία, λέγοντας ότι ο δήμος έχει μάτια και ξέρει τι συμβαίνει στην Λευκάδα και ίδιος πρέπει  να προκαλεί να επιβάλλεται η νομιμότητα.

Η εικόνα στο Πόρτο Κατσίκι δεν είναι καλή και το πρόσφατο “σαφάρι” όπως διαφήμισε η δημοτική αρχή στο Πόρτο Κατσίκι πρέπει να γίνει εδώ και 4 χρόνια.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21091 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.