Βασίλης Αραβανής: “Να φανούμε περισσότερο απαιτητικοί στο θέμα επίλυσης του κτιριακού στο ΤΕΙ “


Στην τοποθέτηση του ο Βασίλης Αραβανής στο κείμενο που παρουσίασε ο Δήμαρχος Λευκάδας, εξέφρασε ότι θα ήθελε να είναι πιο δυναμικό όσον αφορά την παραμονή των τμημάτων στην Λευκάδα, αλλά και την απαίτηση για το λύσιμο του κτηριακού, με τον ίδιο να αναρωτιέται γιατί δεν μπορούμε να λύσουμε το βασικό κτηριακό θέμα με το κέντρο νεότητας, που ενδεχομένως να βασιστούν σε αυτό αν θελήσουν να διώξουν ένα τμήμα.

Όταν μεταξύ δημοσίου δεν μπορεί να λυθεί το θέμα αυτό από το Δημόσιο στον Δήμο και αντίστροφα, φανταστείτε τι τραβάει ο απροστάτευτος πολίτης όταν συνδιαλέγεται με το δημόσιο, ανέφερε.

Ο κύριος Αραβανής ανέφερε ότι οι σχολές, είτε ως έχουν είτε ως τμήματα πανεπιστημίου, πρέπει να μείνουν στην Λευκάδα και αυτό πρέπει να το απαιτήσουμε και όχι να ευχολογήσουμε και η συνένωση να έχει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά την αναβάθμιση πτυχίου των ΤΕΙ, με την υποχρέωση του κράτους να λύσει το κτηριακό, λέγοντας να μπει στο τελικό κείμενο.

Επίσης είπε ότι παραβλέπουμε το πλεονέκτημα της πρόσβασης της Λευκάδας σε αντίθεση με τα άλλα νησιά, σκεφτόμενος μάλιστα για ποιο λόγο η Περιφέρεια Ιονίων νήσων δεν είναι στην Λευκάδα καθώς έχει το πλεονέκτημα πρόσβασης.

About Ομάδα Σύνταξης 27394 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.