Βασίλης Αραβανής για δεματοποιητή: “Κάποιοι σας παραμυθιάζουν”-Κων/νος Δρακονταειδής “Όσο πάμε σε εκλογές οι νεοφιλελεύθεροι θα μειώνονται”


Το θέμα του δεματοποιητή έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Βασίλης Αραβανής, λέγοντας ότι παραμυθιάζουμε τον κόσμο και κάποιοι την δημοτική αρχή.

Μάλιστα είπε να σημειώσουν την ημερομηνία που το λέει, καθώς κάποιοι κοροϊδεύουν την δημοτική αρχή και κάποιοι οικονομάνε, αλλιώς είναι αφελείς και σας κοροϊδεύουν.

“Δεν είναι δυνατόν να κάνει έναν λογαριασμό για έναν δεματοποιητή που είναι προσωρινό εργαλείο και όχι τμήμα ενός εργοστασίου. Είναι δεματοποιητής σύμμεικτων απορριμμάτων και όχι ανακυκλώσιμων, καθώς προετοιμάζονται τα σακιά για να κερδίσεις χώρο ενόψει μιας σύντομης επεξεργασίας.

Δεν μπορεί όπως είπε επί τρία χρόνια, να μείνουν σακιά τα οποία σκίζονται ή τρυπιόνται από τα πουλιά, η ατμόσφαιρα θα ποτίζεται με τοξικά αέρια μέχρι να γίνει το εργοστάσιο, καθώς αν το εργοστάσιο πραγματοποιηθεί μετά από πέντε χρόνια είναι χρήματα πεταμένα, καθώς έχετε δώσει 1.000.000 ευρώ για τον δεματοποιητή, περίπου 1.500.000 για τα αποδοτικά, επίσης δώσατε 1.500.000 ευρώ ιδιωτική εργολαβία για να σακιάζονται τα σκουπίδια επί τρία χρόνια, λέγοντας ότι δεν κερδίζουμε κάτι με αυτό.

Για αυτό κατά κανόνα όταν πάνε για επεξεργασία αυτά τα σακιά παίρνουν του τελευταίου χρόνου, καθώς τα άλλα έχουν καταστραφεί.”

Με ερώτηση της η Ζωή Σκιαδά, βασιζόμενη στην ανακοίνωση των εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας αναφέρθηκε στην αντίθεση τους για την παραχώρηση της λειτουργίας του δεματοποιητή σε ιδιώτη εργολάβο  με κόστος 1.500.000 ευρώ για δυο χρόνια.

Όπως είπε οι εργαζόμενοι εκτιμούν ότι για την λειτουργία του χρειάζονται περίπου τρεις έως τέσσερις εργαζόμενοι για την λειτουργία του με την ίδια να έχει καταλάβει ότι ο ιδιώτης θα απασχολεί κάποια πράγματα και θα εκπαιδεύει και το προσωπικό του δήμου, ζητώντας να μάθει πόσα άτομα απασχολεί και αν μαζί με αυτά τα άτομα γίνεται και εκπαίδευση προσωπικού του δήμου.

Στην απάντηση του ο δήμαρχος Λευκάδας Κών/νος Δρακονταειδής είπε ότι χαίρεται καθώς όσο πηγαίνουμε στις εκλογές οι Νεοφιλελεύθεροι θα μειώνονται θεωρητικά γιατί όλοι στην πράξη κρινόμαστε.

Εκεί είπε εκτελείται δημόσιο έργο και αν αυτή την την στιγμή ο δήμος έχει αδυναμία λόγω έλλειψης προσωπικού  και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην λειτουργία του πιο πολύ στεναχωριέται η δημοτική αρχή. Πολλοί από εσάς λόγω και ιδεολογικής αντίληψης, λίγο έως καθόλου στεναχωριέστε εάν θα το διαχειριστεί ιδιώτης, λέγοντας ότι πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο, καθώς την λειτουργία του την ψηφίσαμε στο δημοτικό συμβούλιο λόγω της αδυναμίας που έχει ο δήμος.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχουμε πρόβλημα και αν δεν πάρουμε το μόνιμο προσωπικό θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα λέγοντας ότι το καλοκαίρι το βγάλαμε με πόνο ψυχής.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21416 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Εμείς οι νεοφιλελευθεροι αν δεν παραμυθιζόμαστε δεν νοιώθουμε καλά.
    Σαν τα καμμένα και τσιρουφλισμένα μυαλά, χωρίς τους ουτοπικούς παραμυθιασμένους ορίζοντες ώς οράματα, και μόνο με τις παρωχημένες ιδεολογικές κατασκευές σοβατισμένες με τα κοινωνικά σόσιαλ και καπιταλιστικόαγοραία ψευτοσόκορα για τις ωραιοποιήσεις, τι νομίζουν ότι παριστάνουν οι σκελετοί της ιστορικής εξέλιξης πλέον και των πσλαιοιδεαλιστικών περοορισμένων οριζόντων.!!
    Η παραμυθία της ουτοπίας από μόνη της
    είναι το καπρίτσιο ( το νιτερέσο), απέναντι στα σκουριασμένα μυαλά της αιωνιότητος.
    Και το καπρίτσιο ( το νιτερέσο ) διαρκεί περισσότερο σπ την αιωνιότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.