Αρχαιρεσίες Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Ελλομένου


Πρόσκληση  σε  αρχαιρεσίες

 

 

     Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Ελλομένου, καλεί τα μέλη του , να προσέλθουν, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα, του εκλέγειν και του εκλέγεσθε ,για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας & Νήσων (Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.).

 

     Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την, Κυριακή , 27 Μαίου 2018 από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 14.00 μ.μ.στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού καταστήματος Νυδριού (ισόγειο), σύμφωνα με το Καταστατικό και τους Ν. 1712/87 και 2081/92.

 

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας, ή άλλου δημοσίου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητα του μέλους .

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος  υποψηφιότητας  στις εκλογές, για τα όργανα όπως ορίζονται :  νέο Διοικητικό Συμβούλιο , Ελεγκτική Επιτροπή , Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας & Νήσων (Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.), μπορεί  να αποσταλεί  έως και την Πέμπτη 24 Μαίου 2018 και ώρα 24.00 στο mail του συλλόγου ees.ellomenou.lefkadas@gmail.comη με φαξ στο2645 0 93276  αναγράφοντας τα στοιχεία του μέλους  ,για πού επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα και ένα τλφ. επικοινωνίας

 

<<Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων, στις παραπάνω αρχαιρεσίες, κρίνεται απαραίτητη>>

 

Λευκάδα: 08-05-2018

 

 

Το Απερχόμενο Δ.Σ.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28478 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.