Απονομή Apollo Awards 2018…


Λευκάδα 12-10-2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με την παρουσία του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Λευκάδας Θανάση Περδικάρη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο «Porto Galini» η απονομή των φετινών Apollo Awards από την εταιρεία Apollo Travel Group που διακινεί κάθε χρόνο χιλιάδες Σκανδιναβούς στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Λευκάδα.

Βραβεύτηκαν οι συνεργαζόμενες με την εταιρεία ξενοδοχειακές μονάδες της Λευκάδας, που απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές των Σκανδιναβών πελατών τους.

Πριν τη βράβευση έγινε μια εξαιρετική παρουσίαση των δεδομένων της σκανδιναβικής τουριστικής αγοράς, αναφέρθηκαν οι προοπτικές που υπάρχουν και κατατέθηκαν  ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Ο Αντιδήμαρχος συνεχάρη την εταιρεία Apollo Travel Group για την πρωτοβουλία ενημέρωσης και βράβευσης αλλά και τους επιχειρηματίες για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσέφεραν στους επισκέπτες μας. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη συνεννόησης όλων των ενδιαφερομένων με στόχο την προσήλωση στην ικανοποίηση του πελάτη τονίζοντας ότι χρειάζεται συνεργασία και όραμα.

Μετά την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος και η Εμπορική Διευθύντρια της Apollo κ. Nina Hornewall συζήτησαν και συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Δημαρχείο για ουσιαστικό διάλογο και συνεργασία.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19059 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.