-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Μετά από δεκαετίες η Λευκάδα λύνει οριστικά το θέμα των σκουπιδιών με την χρηματοδότηση της ΜΟΠΑΚ ύψους 9.650.000 ευρώ. Δρακονταειδής στον Prisma91,6: “Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στην θητεία μου.”


Μετά από πολλές δεκαετίες όλα δείχνουν ότι το θέμα των σκουπιδιών λύνεται οριστικά για τη Λευκάδα, καθώς εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της ΜΟΠΑΚ , ύψους 9.650.000!!!

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε με δήλωσή του στον Prisma 91,6 ο δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτή είναι η πιο ευχάριστη μέρα στα τρεισήμισι χρόνια θητείας στο δήμο Λευκάδας.

“Πριν  λίγες ώρες ανέφερε ο δήμαρχος Λευκάδας, αναρτήθηκε στη Διαύγεια η χρηματοδότηση για την κατασκευή της μονάδας επεξεργασίας των απορριμμάτων, που αυτό σημαίνει ότι ένα πρόβλημα 35- 40 ετών μπήκε στην τελική του ευθεία.

Με την έναρξη της πράξης θα εντάξουμε το κονδύλι το οποίο είναι ύψους 9.650.000, το οποίο  περιλαμβάνει το σύνολο της κατασκευής, αλλά και μία σειρά άλλων υπό-έργων, άμεσα θα ενταχθούν στον προϋπολογισμό του δήμου και αμέσως μετά θα προχωρήσει η δημοπράτηση του.

Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι το Φθινόπωρο του 2018, θα ξεκινήσει η κατασκευή της μονάδας, για αυτό λέω ότι και για μένα αλλά συνολικά και την δημοτική αρχή, αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα στα τρεισήμισι χρόνια θητείας μας.

Χρηματοδότηση ΜΟΠΑΚ (8-2-2018)

Ακούστε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του δημάρχου Κωνσταντίνου Δρακονταειδή:

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25720 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.