Απάτη με “επώνυμα” καλλυντικά. – Εξαπατούν χρησιμοποιώντας τα Hondos center Λευκάδας


Την προσοχή όλων επισημαίνει με  ανακοίνωση του  το κατάστημα Hondos Center Λευκάδας για φαινόμενα πώλησης παραπροϊόντων που έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες στην Λευκάδα:

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε στην Λευκάδα καθώς και στις περιοχές Νικιάνα-Νυδρί το φαινόμενο της πώλησης παραπροϊόντων καλλυντικών από ομάδα ανθρώπων οι οποίοι με το πρόσχημα της συνεργασίας με το κατάστημα μας (Hondos Center) ή ως εξωτερικοί συνεργάτες προβαίνουν στην πώληση καλλυντικών αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης.

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή του κοινού και των πελατών μας ώστε να μην προβαίνουν σε αγορές των προϊόντων αυτών καθώς και να ενημερώσουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε σαν κατάστημα με το συγκεκριμένο γεγονός.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20118 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.