Απάντηση Ρόδης Κράτσα σε Σπύρου και Γαλιατσάτο για την υποψηφιότητα της.


Αναφορικά με την υποψηφιότητα του κ. Σπύρου Σπύρου ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, η Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου σε ερώτηση  δημοσιογράφων σε ραδιοφωνικές της συνεντεύξεις ανέφερε:

«Δεν θέλω να κρίνω τις αποφάσεις και τις δηλώσεις του κ. Σπύρου. Ο καθένας κάνει την διαδρομή του και αφήνει το αποτύπωμά του. Εγώ κοιτάω μπροστά και έρχομαι να ενώσω και όχι για να χωρίσω».

Σε σχετική ερώτηση αναφορικά με την ανακοίνωση του Συνδυασμού ΑΝ.Α.Σ.Α του κ. Θεόδωρου Γαλιατσάτου, η Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου ανέφερε:

«Ο κ. Γαλιατσάτος επιδιώκει να μεταφέρει την αντιπαράθεση σε επίπεδο προσωπικών βολών. Δεν θα απαντήσω σ’ αυτά, αλλά θα επιμείνω σ’ επίπεδο πολιτικής».

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Παναγιώτης Κουνιάκης 308 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.