Απάντηση Μάκη Μελά στο δημοσίευμα για τον διαπληκτισμό με τον Γραμματέα του Κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη


Με αφορμή το δημοσίευμα μας για τον δημόσιο διαπληκτισμό του Μάκη Μελά με τον Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, ο κύριος Μελάς με απαντητική του επιστολή αναφέρεται στα γεγονότα και δίνει την δική του εκδοχή των γεγονότων. 

Κύριε Κουνιάκη ,

κατανοώ την προσπάθεια των πληροφοριοδοτών σου να παρουσιάσουν μια εικόνα διαφορετική με όσα “έγιναν” χθες στην παραλία της Λευκάδας με ψευδή στοιχεία και μεταφέροντας σε σας ότι εγώ σας διέψευσα σε όσα γράψατε.

Αντίθετα επιβεβαίωσα όσα γράψατε και υπέδειξα στον κ Αυγενάκη [την προσπάθεια του οποίου κατανοώ να κρατήσει  ισορροπίες ],  όχι μια αλλά τέσσερις φορές να ακούσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ηχητικό και να μην λέει όσα του είπαν διάφοροι.

Μου απάντησε να μην του λέω τέσσερις  φορές τα ίδια μια φορά του αρκεί. Οι τελευταίες λέξεις ήταν δίκες μου,  “πρόσωπο με πρόσωπο” και ήταν “όχι τέσσερις  φορές,  αλλά δεκατέσσερις θα σου το πω…”

Με κοίταξε παράξενα και συνέχισα : “ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ…ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΔΩ…ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ…ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ…”

Ο Παπαχρήστος τον τράβηξε διακριτικά,  χαιρέτισε τους υπολοίπους Βουλευτή κ Καββαδά, κ Βεργίνη κλπ,  μπήκε στο αυτοκίνητο του με το συνοδό του , την σύζυγο του κι έφυγε…

ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ , ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑ προς τον κ Βεργίνη…

ΑΝ θέλεις πλήρη περιγραφή στην διάθεση σου για περισσότερες λεπτομέρειες τι προηγήθηκε και τι ακολούθησε…Έχω ζήσει πολλούς κομματικούς , είμαι 63 ετών πλέον και δεν αποδέχομαι διάψευση όσων σας εδήλωσα.

Λευκαδα 13 μαιου 2018

 

Δημόσια λογομαχία Λευτέρη Αυγενάκη-Μάκη Μελά για την δήλωση περί στήριξης του από την Νέα Δημοκρατία στον Prisma 91,6

About Ομάδα Σύνταξης 27930 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.