Απάντηση Δρακονταειδή στις φήμες για “ιδιωτικοποίηση” των σκουπιδιών.


Απαντώντας σε διάφορα σενάρια  περί ιδιωτικοποίησης των σκουπιδιών που ακούγονται και στους διαδρόμους του Δημαρχείου και  με αφορμή την ερώτηση του Θωμά Καββαδά στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 29-01-2018, ο δήμαρχος Λευκάδας θύμισε ότι με πολιτική απόφαση και το έργο του δεματοποιητή, καθώς και της ΜΟΠΑΚ και της δημοπράτησης που επίκειται  σύντομα,  επέέξαν να γίνουν ως δημόσιο έργο, λέγοντας ότι διαδικαστικά θα ήταν εύκολο μόλις ανέλαβαν να πήγαιναν σε ΣΔΙΤ, που ενδεχομένως η κατάσταση σε αυτό το θέμα να ήταν πιο προχωρημένη.

Ωστόσο  με απόφαση και του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου που ζητούσε το έργο να μην είναι ΣΔΙΤ, αλλά και με βάση την δική μας  αρχή να είναι δημόσιο.

Ωστόσο όταν λες ότι έχω έλλειψη προσωπικού για να λειτουργήσει κάποιος τον δεματοποιητή, μέχρι να γίνει η μονάδα, καθώς δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα τέσσερα άτομα και μάλιστα τα δυο από αυτά με ειδική γνώση, δεν είναι σοβαρό να λέμε ότι ιδιωτικοποιούμε τα σκουπίδια γιατί και οι λέξεις χάνουν το νόημα τους.

Αυτό που ψηφίσαμε είναι να μπορέσουμε να το λειτουργήσουμε μόνοι μας, ωστόσο δεν βγαίνει, δεν έχουμε το προσωπικό. Έτσι ψηφίσαμε μέχρι να ολοκληρωθεί η ΜΟΠΑΚ μέσω  δημοπρασίας,  να μπορέσουν κάποιοι  να αναλάβουν και να συντηρήσουν τον δεματοποιητή.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24124 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.