Αντώνης Βασιλείου στον Prisma 91,6: Οι ΑΝΕΛ δεν θα γίνουμε “Ιφιγένεια” για χάρη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.


Το στέλεχος των ανεξάρτητων Ελλήνων στα Ιωάννινα, στρατηγός ε.α και πρώην υποψήφιος Ευρωβουλευτής,   Aντώνης Βασιλείου σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις στον Prisma 91,6.

Όπως ανέφερε οι τοπικές οργανώσεις Ηπείρου των ανεξάρτητων Ελλήνων, στηρίζουν τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο, καθώς όπως ανέφερε.  σκεφτόμαστε και την επόμενη μέρα, ξέρουμε ότι έχουμε γίνει στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία αντί να αναλάβει τις ευθύνες της προσπαθεί να βρει μία Ιφιγένεια να θυσιάσει για να έρθει ξανά στα πράγματα.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες αποχωρήσεις στελεχών του κόμματος, ο κύριος Βασιλείου είπε ότι σέβεται την επιλογή του κάθε μέλους και δεν επιθυμεί να σχολιάσει την προσωπική τους επιλογή. “Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι μία κλειστή μάντρα, η πόρτα ανοίγει και προς τα μέσα και προς τα έξω, είμαστε ένα δυναμικό κίνημα, στο οποίο έρχονται φεύγουν, θα ξανάρθουν και θα ξαναφύγουν, ωστόσο είμαστε σταθεροί στην ιδρυτική μας διακήρυξη και στις αποφάσεις που έχουν παρθεί.”

Σε όσους επικρίνουν τους ανεξάρτητους Έλληνες, που στηρίζουν την κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις για την σύνθετη ονομασία, ο κύριος Βασιλείου είπε ότι δεν είμαστε βολεμένοι στην καρέκλα και απόδειξη είναι ότι σε όποια υπουργεία έχουμε πάρει έχουμε υποδείξει σημαντικό έργο.

Η θέση των ανεξαρτήτων Ελλήνων θα είναι αρνητική όχι μόνο με την ψήφο μας, αλλά με οποιονδήποτε τρόπο στο να μην επικυρωθεί η συμφωνία.
Τα ανομήματα των προηγούμενων δεν ξεπλένουν τις ενέργειες των σημερινών. Εμείς δεν στηρίζουμε τη συμφωνία, σαν κόμμα έχουμε κάνει μία συμφωνία κυρίων με το ΣΥΡΙΖΑ με δύο στόχους, έξοδο από τα μνημόνια που έρχεται 21 Αυγούστου, καθώς και η κάθαρση από τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος.

Τις τελευταίες ημέρες όλο το διαπλεκόμενο πολιτικό και μιντιακό σύστημα έπεσε επάνω τους Ανεξάρτητους Έλληνες για να τους κατασπαράξει, δυστυχώς η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε για δήθεν λόγους Εθνικής ευθιξίας είναι Δημοκρατία, κατέληξε σε ένα ασύλληπτο διαγωνισμό πειστηρίων ενδοτισμού και Εθνικής μειοδοσίας  όπως εδώ και πολλά  χρόνια.

Η Νέα Δημοκρατία με υπουργό εξωτερικών την Ντόρα Μπακογιάννη, φλέρταρε με την ονομασία ” Μακεδονία- Σκόπια”, χωρίς καμία αναθεώρηση του δικού του Συντάγματος, αυτά τα οποία είναι καταγεγραμμένα και παρουσίασε ο Υπουργός Εξωτερικών στη Βουλή, λέγοντας ότι η κυρία Μπακογιάννη θα πρέπει να λουφάξει. Εμείς δεν θα γίνουμε Ιφιγένεια για χάρη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα Το άρθρο 51 του συντάγματος λέει ότι ο αριθμός των βουλευτών δεν μπορεί να είναι μικρότερος από διακόσιους, ούτε μεγαλύτερος από τους τριακόσιους, “ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, ας παραιτηθούν 101 βουλευτές να πάνε σε εκλογές και να μη ζητούν από τους ανεξάρτητους Έλληνες να “πολεμήσουν για δοξαστούμε.”

Οι ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα πατριωτικό- ριζοσπαστικό κίνημα και δεν θα μπει σε παιχνίδια.

About Ομάδα Σύνταξης 27934 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.