Αντώνης Βασιλείου στον Prisma 91,6: “Εμείς θα κάνουμε το χρέος μας απέναντι στην πατρίδα και θα δούμε πως όλοι αυτοί οι «τσάμπα μάγκες Μακεδονομάχοι» τι θα κάνουν όταν εμείς αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία.”

Τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς και τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο πολιτευτής καθώς και μέλος του Εθνικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ Αντώνης Βασιλείου.

Όπως ανέφερε το κόμμα των ΑΝΕΛ δεν είναι μόνο ο ένας βουλευτής ο οποίος έχει δηλώσει  ότι θα ψηφίσει την συμφωνία, αλλά οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι του κόμματος.

Οι ΑΝΕΛ έχουν το προνόμιο να μιλάνε και να ενημερώνουν τους ψηφοφόρους, καθώς και τον Ελληνικό λαό, για τα βήματα που θα ακολουθήσουν στο θέμα των Σκοπίων και όχι μόνο.

Είχαμε πει ότι εάν η συμφωνία περάσει από την Βουλή των Σκοπίων με σκοπό να συζητηθεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο τότε οι ΑΝΕΛ θα αποχωρούσαν από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία  και αυτό είναι μια ξεκάθαρη θέση που θα έπρεπε κάποιοι να αντιληφθούν.

Στο ερώτημα αν με την αποχώρηση του κόμματος η κυβέρνηση θα πέσει, ο κύριος Βασιλείου είπε ότι η θέση του κόμματος η οποία έχει διευκρινιστεί από τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο είναι ότι οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση και την πλειοψηφία και δεν θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κυβέρνηση για το θέμα των Σκοπίων.

Στην επισήμανση ότι για το συγκεκριμένο θέμα η κυβέρνηση λέει ότι έχει εξασφαλισμένη πλειοψηφία, ο κύριος Βασιλείου είπε  ότι αυτό είναι θέμα συντάγματος και κανονισμού της Βουλής, λέγοντας ότι αν το γεγονός ότι δεν στηρίζουμε σε αυτό το θέμα την κυβέρνηση ερμηνεύεται ότι πέφτει η κυβέρνηση τότε ναι πέφτει.

Προφανώς η κυβέρνηση δεν θα έχει την πλειοψηφία πλέον, καθώς όσοι κάνουν λόγο για κυβερνητική μειοψηφία, όπως ένα μοντέλο που ακολουθείται στην Ισπανία αυτό έγινε μετά από εκλογές.

Στην επισήμανση για πιο λόγο οι ΑΝΕΛ δεν ρίχνουν τώρα την κυβέρνηση και να εξουδετερωθεί η ψήφιση του Σκοπιανού, απάντησε  ότι η τελική μάχη δεν ρίχνεται άκαιρα, εκτός τόπου και χρόνου, αλλά όταν πρέπει να δοθεί.

Εάν εμείς δώσουμε την μάχη τώρα και πούμε ότι σήμερα παραιτούμαστε και δεν περάσει η συμφωνία από την Βουλή των Σκοπίων, θα έχει γίνει τζάμπα.

Δεν θα γίνουμε ούτε εντολοδόχοι της Νέας Δημοκρατίας, που με προτάσεις μομφής προσπαθεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση, να βγάλουμε εμείς τα κάστανα από την φωτιά, όταν μπορεί να παραιτηθεί η δική της κοινοβουλευτική ομάδα και μαζί με κάποιους άλλους βουλευτές να φτάσουμε στους 101 βουλευτές, να διαλυθεί η βουλή και να πάμε σε εκλογές.

Εμείς θα κάνουμε το χρέος μας απέναντι στην πατρίδα και θα δούμε πως όλοι αυτοί  οι «τσάμπα μάγκες Μακεδονομάχοι»  τι θα κάνουν όταν εμείς αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19427 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.