Αντώνης Βασιλείου στον Prisma 91,6: “Άριστες οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Εκτιμώ ότι το σχέδιο Β που αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος για τα Σκόπια το γνώριζε ο Πρωθυπουργός.”


Την εκτίμηση ότι οι σχέση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι άψογη, εξέφρασε στο απογευματινό μαγκαζίνο ο  Πολιτευτής Ιωαννίνων και Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ιωάννης Βασιλείου.

Όπως είπε η συμφωνία για συγκυβέρνηση στηρίζεται σε τρεις πυλώνες να βγούμε από τα μνημόνια, να καταπολεμηθεί η διαφθορά και να βοηθήσουμε να ξεκινήσει η ανάπτυξη στην χώρα.

“Μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις από τα μνημόνια, ωστόσο η κυβέρνηση μπορεί πλέον να σχεδιάζει από μόνη της το μέλλον της υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της.”

Οι ενέργειες που έχει κάνει ο Πάνος Καμμένος ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, καθόλου δεν βλάπτουν τα συμφέροντα της χώρας ανέφερε ο κύριος Βασιλείου, καθώς το τελευταίο ταξίδι στην Αμερική ήταν επιτυχημένο, η χώρα μας πιστοποιήθηκε από τις ΗΠΑ ως κέντρο σταθερότητας στην Ν.Α Μεσόγειο η Ελλάδα αναβαθμίστηκε στις σχέσεις της με τις ΗΠΑ και ο Πάνος Καμμένος δεν είπε κάτι καινούριο, απλώς αναφέρθηκε στην περεταίρω εμβάθυνση τις συνεργασίας ΗΠΑ-Ελλάδας.

Όσον αφορά το σχέδιο Β που πρότεινε ο Πάνος Καμμένος από την στιγμή που δεν θα ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι αυτό έχει μεγάλη σημασία και αξία και δεν μπορεί να είχε συνταχθεί στο πόδι από τον Πάνο Καμμένο, καθώς σύμφωνα  με εκτίμηση του ήταν σε γνώση του Πρωθυπουργού άσχετα αν δεν είχε εγκριθεί.

Για αυτό και το έκανε γνωστό ο Πάνος Καμμένος, λέγοντας ότι είναι μια δική του πρόταση ως προέδρου των ΑΝΕΛ.

About Ομάδα Σύνταξης 28528 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.