Αντονέλλα Ρόκα στον Prisma 91,6: Με σημαντικά προβλήματα ξεκίνησε η σχολική χρονιά στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας


Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου Λευκάδας Αντονέλλα Ρόκα, μίλησε στον Prisma 91,6 για τα προβλήματα που αντιμετώπισε το σχολείο με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

«Για πρώτη φορά βρεθήκαμε σε μια απελπιστική κατάσταση υποστελέχωσης του σχολείου, το οποίο μέχρι πρότινος λειτουργούσε σχετικά καλά και δεν υπήρχαν μεγάλα παράπονα.

Φέτος ζούμε μια μεγάλη αγωνία και σαν σύλλογος γονέων και κηδεμόνων θέλαμε να βρεθούμε δίπλα στα δίκαια αιτήματα των παιδιών» συμπλήρωσε.

Ως γονείς συγκεντρωθήκαμε μπροστά στις πύλες του σχολείου με σύνθημα «Ούτε μια ώρα χαμένη», καθώς φέτος τα παιδιά πήγαιναν στο σχολείο και γύριζαν απλά για να πάνε στις καφετέριες, καθώς υπήρχαν μεγάλες ελλείψεις σε καθηγητές.

«Φέτος υπήρχαν μαθητές που δήλωσαν θεωρητικές κατευθύνσεις και δεν υπήρχαν φιλόλογοι στις τάξεις τους, αυτά τα παιδιά δεν θα σπουδάσουν δεν θα δουλέψουν;», ανέφερε.

Με αυτή την λογική οι γονείς συγκεντρωθήκαμε μπροστά στην πύλη του σχολείου, δεν ήταν μια φοβερή διαδήλωση, αλλά από το να μείνουμε στο σπίτι μας με σταυρωμένα τα χέρια μας είπαμε να κάνουμε κάτι.

Ωστόσο αυτή την στιγμή έχουν καλυφθεί σχεδόν όλες, ωστόσο ακόμα οι καθηγητές ταλαιπωρούνται να φτιάξουν ένα πρόγραμμα, το οποίο είναι φτιαγμένο ανάλογα τις ανάγκες τους και τις πρώτες ώρες που οι μαθητές έχουν καλύτερη διαύγεια, υπάρχουν μαθήματα που είναι πιο ξεκούραστα.

«Εμείς σαν σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αντί να ασχοληθούμε στο πως θα απογειώσουμε το σχολείο και να γίνει πιο δημιουργικό ασχολούμαστε με το αυτονόητο και αυτό μας φθείρει όλους», είπε.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25625 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.