Αντιπαράθεση Ζωής Σκιαδά-Κωνσταντίνου Δρακονταειδή για ζητήματα δημοκρατίας στο δημοτικό συμβούλιο.Εκνευρισμό προκάλεσε η αναφορά της Ζωής Σκιαδά στο δημοτικό συμβούλιο για τον χρόνο ομιλίας των συμβούλων. “Μην δυσανασχετείτε δυο λεπτά μιλάμε και δεν παίρνουμε πάντα τον λόγο.  Επίσης σε πάρα πολλά θέματα δεν παίρνουμε το λόγο, άρα το να δυσανασχετείτε για το δημοκρατικό και κατοχυρωμένο δικαίωμα των δημοτικών συμβούλων που γίνεται όλο και πιο λίγο δεν είναι σωστό.

Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Κωσταντίνος Δρακονταειδής δεν έκρυωψε την ενόχληση του, λέγοντας ότι μπαίνουν και ζητήματα δημοκρατίας από την υπάρχουσα δημοτική αρχή που επαναλαμβάνονται στο δημοτικό συμβούλιο, λέγοντας ότι αφορά ορισμένους.

“Δεν μπορώ να ακούω να μας κάνετε μαθήματα πολλοί λίγοι ευτυχώς από τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης για θέματα δημοκρατίας.”

Η κυρία Σκιαδά απάντησε “αν ήσασταν αντιπολίτευση και δεν  μιλούσατε και δεν κάνατε ερωτήσεις τι να πω”, για να απαντήσει ο δήμαρχος ότι ” ερωτήσεις έκανα αλλά σεβόμουνα και οι ερωτήσεις μου δεν ήταν πολιτικά μανιφέστα.”

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21700 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.