Ανδρες της ΕΜΑΚ: Ειδαμε το μέταλλο των αυτοκινήτων σε μορφή υγρού


Για τις συγκλονιστικές εικόνες που αντίκρισαν όταν έφτασαν στο Μάτι μίλησαν άνδρες της ΕΜΑΚ στον ΣΚΑΪ.

«Ηταν ένα τραγικό συμβάν το ζήσαμε μαζί τους, φτάνοντας εκεί αντιμετωπίσαμε μια τραγική κατάσταση, ανθρώπους φοβισμένους να αναζητούν ένα σωσσίβιο βοήθειας», περιγράφουν και συμπληρώνουν: «Πήγαμε κατευθείαν στον κεντρικό δρόμο τους οδηγήσαμε σε ασφαλή σημεία, στη συγκεκριμένη στιγμή ήταν η παραλία. Ηταν το μόνο ασφαλές σημείο εκείνη τη στιγμή. Η ατμόσφαιρα ήταν ασφυκτική. Κάποιος μπορούσε πολύ εύκολα να πάθει καυστικό αναπνευστικό οίδημα. Είδαμε αμάξια που έλιωσαν και το μέταλλο σε μορφή υγρού».

Συμπλήρωσαν μάλιστα ότι «πρώτο μέλημά τους ήταν η διάσωση των εγκλωβισμένων στην παραλία και στον ιστό».

«Υπήρχαν παιδιά μόνα τους, μπορεί να ήταν ο άλλος στο ένα μέτρο και να μην τον έβλεπες. Πρώτο μέλημά μας ήταν τα παιδιά».

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20119 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.