Αναφορά με τις διαμαρτυρίες των κατοίκων για τη μίσθωση της παραλίας του Μύλου κατέθεσε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς


Αναφορά προς τον υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, με την οποία γνωστοποιεί τις αντιδράσεις της Λευκαδίτικης κοινωνίας για τη μίσθωση σε ιδιώτη του παλαιού αιγιαλού της παραλίας «Μύλος» στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας από την ΕΤΑΔ και του αιγιαλού και παραλίας από την Κτηματική Υπηρεσία Λευκάδας, κατάθεσε ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς.

Στην αναφορά ο βουλευτής διαβιβάζει προς τον υπουργό πρακτικό της συνεδρίασης  του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας που πραγματοποιήθηκε στις 18/7/2018 όπου συζητήθηκε το θέμα και ελήφθη η σχετική απόφαση, επιστολή του συλλόγου Αϊγκιωτών Αθήνας, καθώς και τα αποτελέσματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στην πλατφόρμα Avaaz που έχει συγκεντρώσει 3.647 υπογραφές διαμαρτυρίας.

«Παρακαλώ να μου γνωρίσετε τις απόψεις σας για το ζήτημα» καταλήγει στην αναφορά του ο βουλευτής.

 

Για να δείτε την αναφορά πατήστε εδώ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20216 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.