Ανακοίνωση Φιλαρμονικής για την παρέλαση

Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας κατά την σημερινή συνεδρίαση της 26ης  Μαρτίου 2018, ομόφωνα αποφασίζει και ανακοινώνει:

1. Καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε μέλος της μπάντας & μέλος του Δ.Σ. του σωματείου, χθες 25 Μαρτίου 2018, μετά το πέρας της σχολικής παρέλασης.

Πιστεύουμε ότι δεν αξίζει τέτοιας συμπεριφοράς το σωματείο, διότι η Φ.Ε.Λ. έχει αποδείξει στα 168 χρόνια λειτουργίας της και το ποιόν της και τις αξίες της και παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ΜΟΝΗ ΤΗΣ , δίχως καμία βοήθεια είναι πάντα παρούσα όπου και όταν χρειαστεί για να συνεχίσει το δύσκολο έργο της και να προσφέρει σ’ αυτόν τον τόπο.

2. Δεν θα επιτρέψουμε στο μέλλον οποιαδήποτε απρόκλητη επίθεση, τόσο κατά οποιουδήποτε μέλους του σώματος της μπάντας, όσο και κατά οποιουδήποτε μέλους του Δ.Σ. της Φ.Ε.Λ.

3. Για την διακοπή της χθεσινής μαθητικής παρέλασης, το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι δεν την προκάλεσε η Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας. Άλλωστε το σωματείο έχει αποδείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν, ότι οι καιρικές συνθήκες δεν την φοβίζουν ( παρελάσεις, Μ. Παρασκευή κ.λ.π.). Για το ποιος φταίει, ας ψάξουν οι αρμόδιοι του Γραφείου Φυσικής Αγωγής οι οποίοι ήταν και υπεύθυνοι για τα της παρέλασης καθώς και οι Δ/ντές των Σχολείων.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον Λευκαδίτικο λαό, ότι η Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας θα είναι πάντα δίπλα του και δεν θα πτοηθεί ούτε από τέτοιου είδους επιθέσεις, ούτε από καταστάσεις αποφυγής ευθυνών του κάθε ανίκανου αρμοδίου.

Εκ του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19059 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.