Ανακοίνωση υποψηφιότητας Θοδωρή Σολδάτου για τον Δήμο Λευκάδας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΘΟΔΩΡΗ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Καταθέτω σήμερα στις Λευκαδίτισσες και τους Λευκαδίτες την υποψηφιότητά μου για το δήμο Λευκάδας.

Με την πεποίθηση ότι η κοινωνία είναι μπροστά από την πολιτική, επιδίωξα την ίδρυση της δημοτικής εκείνης παράταξης, στην οποία οι συνεργάτες μου και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν μάθει να ξεπερνούν τις κομματικές ιδεοληψίες του παρελθόντος, αναζητώντας μόνο όσα μας ενώνουν.
Μια δημοτική κίνηση, με συμπολίτες μας που έχουν αγάπη για τη Λευκάδα, όρεξη για προσφορά και γνώμονα τη συναίσθηση του χρέους για το ρόλο που αναλαμβάνουν.
Ένας συνδυασμός που αποτελείται από δημιουργικούς, αποφασιστικούς και πρακτικούς στην αντίληψη συνεργάτες, οι οποίοι δε θα διστάσουν ακόμη και να συγκρουστούν, αν αυτό επιτάσσει το συμφέρον της ιδιαίτερής μας πατρίδας.
Ένα σύνολο ανθρώπων, που όμως ταυτόχρονα θα επιδιώκουν τη συνεννόηση, τη συναίνεση και τη συνεργασία, με όσους είναι επίσης υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση. Γιατί τα αυξημένα σήμερα προβλήματα της Λευκάδας, όπως και κάθε άλλης περιοχής, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν χρώμα.

Κάθε Λευκαδίτισσα και κάθε Λευκαδίτης, καθώς επίσης και κάθε συλλογικός φορέας που συμμερίζεται τις παραπάνω αρχές, είναι ευπρόσδεκτος να στηρίξει την προσπάθειά μας.

Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης στην οποία θα είμαι επικεφαλής, θα παρουσιαστεί δημόσια σε μελλοντική ανοικτή εκδήλωση.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19382 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Θα υποστηριχτεί φανερά από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ?
  Θα είναι στο πλαίσιο των φημών για τις εναλλακτικές υποψηφιότητες, δίκην αναξαρτήτων με στόχο τον 2ο γύρο-, αλλά μέσα στον όμορο χώρο της Νέας Δημοκρατίας ???
  Θα είναι στο πλαίσιο των προτάσεων των τοπικών κοινωνιών -όπως παλαιότερα ο τότε συνασπισμός – όχι ο ενιαίος- αλλά ο μετέπειτα – είχε εκφράσει ο τότε υποψήφιοε δήμαρχος για την Αθήνα Φώτης Κουβέλης.???
  Θα είναι στο πλαίσιο της πλήρους ανεξάρτητης πρότασης πρός την κοινωνία των πολιτών διακριτά και φανερά διατυπωμένα ακομμάτιστη, που θα προσελκύει και τους πλέον μη διαθέσιμους για την πολιτική συμμετοχή πολίτες- που αυτή την εποχή είναι διογκωμένη με σαφή απαξίωση πρός την πολιτική τάξη της χώρας-????
  Θα έχει την απαραίτητη συνδεσιμότητα με το κεκτημένο της υπάρχουσας δημοτικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της αναγκαίας θεσμικής ιστορικής συνέχειας ???
  Θα περιβάλλεται με την άποψη του νέου που θα υπερβεί και θα απαξιώσει το παλιό και ταυτόχρονα θα εμφαίνει στην αναγκαιότητα της ύπαρξης ικανού μάνατζερ που έχει ανάγκη η δημοτική αρχή για την ορθολογική διαχείρηση ???
  Καλά είναι να ξεκαθαριστεί η ιδεολογική διακριτή θεώρηση της υποψηφιότητας , ο βαθμός πρόσδεσής της στο κομματικό υπόβαθρο μαζί και τυχόν βαθμό θεμιτού ριζοσπαστισμού απ αυτό το κομματικό υπόβαθρο, υπερ των κοινωνικών πρακτικών αναγκαιοτήτων και προτεραιοτήτων.
  Αυτό θα βοηθήσει και τους πολίτες και το κομματικό και πολιτικό σύστημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.