Ανακοίνωση σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λευκάδα, για την διεξαγωγή του “8ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου”.


 

Κέρκυρα, 7 Ιουνίου  2018

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ανακοινώνεται, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λευκάδας, ότι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και την ομαλή διεξαγωγή του « 8ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου» το Σάββατο (09.06.2018) στην πόλη της Λευκάδας, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης οχημάτων στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος της οδού Κ. Τζαβαλά μέχρι την διασταύρωση Αγίου Μηνά την 09-06-2018 και από ώρα 14.00 μέχρι πέρατος της εκδήλωσης, μόνο στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας από στρογγυλό κόμβο μέχρι την Πλατεία Αγίου Μηνά.
  • Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων την 09-06-2018 και από ώρα 17.30 μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων στην περιφερειακή οδό Γύρας – Ηρ. Πολυτεχνείου – 8ης Μεραρχίας –Ε.Ζάκκα – Ξ.Γληγόρη – Ε.Ο. Λευκάδας –Νυδρίου (εως διασταύρωση Καρυάς) – Φιλοσόφων (από το ύψος Ε.Ο. Λευκάδας – Νυδρίου έως την διασταύρωση με την οδό Πεφανερωμένης) – Πεφανερωμένης (από την διασταύρωση με την οδό Φιλοσόφων εώς την 8ης Μεραρχίας – Κατωπόδη (από την διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Λευκάδας – Νυδρίου εώς την οδό Καραβέλα) –ανώνυμη οδό από Φρύνι προς Αγ. Ιωάννη θέση «Άνεμος».

 

  • Μονοδρόμηση Δ. Γολέμη και Ε.Ο. Λευκάδας-Αμφιλοχίας από Γέφυρα Πόντε έως Πλωτή Γέφυρα και εκ περιτροπής κυκλοφορία στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

 

  • Εκτροπή  της κυκλοφορίας από 2ο χιλ. Ε.Ο. Λευκάδας – Αγ. Νικήτα (πρώην κοινοτικό κατάστημα  Απόλπαινας) προς Ε.Ο. Λευκάδας – Καρυάς.

 

  • Εκτροπή  του ρεύματος κυκλοφορίας από Νυδρί προς Λευκάδα στο 2ο χιλ. Ε.Ο. Λευκάδας – Νυδρίου (Δ/νση Καλιγονίου) προς την οδό Καραβέλα.

 

 

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 27920 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.