Ανακοίνωση συλλόγου Αρχιτεκτόνων Λευκάδας


Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Λευκάδας                                                     Λευκάδα 12.07.2018

 

 

 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

ΘΕΜΑ: Ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή συναδέρφων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (‘Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου’)

 

Σε συνέχεια πρόσκλησης του Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Δήμου Λευκάδας καλούμε τα μέλη μας να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο άνω αναφερόμενο πρόγραμμα με σκοπό τη συγγραφή Τεχνικής Έκθεσης – κατευθύνσεις για τη βελτίωση και ενίσχυση της ταυτότητας της κεντρικής αγοράς της πόλης μας.

 

Με δεδομένα τα στενά χρονικά περιθώρια για τη σύσταση ομάδας εργασίας παρακαλούμε για την κατάθεση του ενδιαφέροντός των συναδέρφων το ταχύτερο δυνατό στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου arxitektones.lefkada@gmail.com ή στο κινητό τηλέφωνο 693 70 66 045 (Κ. Γράψας).

 

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κ.ΓΡΑΨΑΣ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19847 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.