Ανακοίνωση ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας για το Σκοπιανό


Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Από το γραφείο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την συμφωνία που παρουσίασε η κυβέρνηση για το Σκοπιανό, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

H θέση της Γεννηματά είναι η θέση της παράταξης
Η συμφωνία που παρουσίασε η κυβέρνηση δεν αποτελεί σε καμία των περιπτώσεων μια ολοκληρωμένη λύση. Η υλοποίηση της, εξαρτάται κυρίως από τις ενέργειες της γειτονικής χώρας, δημιουργώντας αβεβαιότητες, που ενδεχομένως απομακρύνουν επικίνδυνα την προοπτική μιας βιώσιμης και εθνικά επωφελούς λύσης.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στηρίζει την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να πει ΟΧΙ στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ και επισημαίνει προς κάθε κατεύθυνση, πως η θέση της Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι και η θέση της παράταξης.

Η διγλωσσία και οι λάθος χειρισμοί της κυβέρνησης φέρουν πλήρως την ευθύνη για το πολωτικό και διχαστικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην κοινωνία, για ένα ζήτημα, η δημιουργία του οποίου βαραίνει αποκλειστικά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ., έχοντας ως παρακαταθήκη την κληρονομιά του Ιδρυτή και ιστορικού ηγέτη της παράταξης, Ανδρέα Παπανδρέου, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να εργάζεται συστηματικά, για την εξεύρεση μιας ολοκληρωμένης, βιώσιμης και εθνικά επωφελούς λύσης.

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας, 14/06/2018.

About Ομάδα Σύνταξης 27527 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.