Ανακοίνωση-Ευχές του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Λευκάδας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιουχων Λευκαδας ευχεται στα μελη του και σε όλον τον κοσμο « ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ».

Ειμαστε πολύ τυχεροι φετος γιατί τα φετινα Χριστουγεννα μας βρισκουν αρκετά πλουσιότερους αφου μας επιστρεψανε τη διαφορά της παρανομης κρατησης για υγειονομική περίθαλψη. Γι αυτό δε χανουμε την ελπίδα μας. Όπου νάναι θα έχουμε και πραγματικές αυξήσεις. Ειμαστε σιγουροι ότι με τον επανυπολογισμό των συντάξεων θα επανελθουμε στα προ κρίσης επίπεδα. Γι αυτό θα βοηθησουμε να βγουμε από την κρίση.

Δε μας ενδιαφερει η υγεία, αντεχουμε ακομα, και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ούτε οι περικοπες που θα γινουν τη μεταμνημονιακή χρονιά που θα υποδεχθούμε σε λίγο.

Εχουμε παχυλές συντάξεις και μπορούμε να πληρώνουμε.

¨Δόξα τω θεώ¨ τα παιδιά και τα εγγόνια μας έχουν δουλειά και δε θελουν το χαρτζιλίκι τους. Ας είναι καλά ο πολυχρονεμενος μας……..

Φίλες και φίλοι συνταξιουχοι μη διαμαρτυρόμαστε αφου ούτε για συντάξεις ούτε για υγεία πληρώσαμε. Κι αν πληρώσαμε τα πληρωσαμε με δανεικά. Δε φταίει λοιπον κανένας άλλος παρά εμείς οι ιδιοι.

Φιλες και φίλοι

Ψηλά το κεφάλι . Ψηλά τη σημαία του αγώνα.

Δε χρωστάμε σε κανέναν. Μας χρωστάνε. Χρωστάνε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας που τα προορίζουν για δούλους χωρίς συμβάσεις εργασίας, κοινωνική ασφάλεια και υγεία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Το ΔΣ του Συλλόγου.

About Ομάδα Σύνταξης 27534 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.