Ανακοίνωση για σταφυλοσυγκένρωση από ΤΑΟΛ ΛευκάδαςΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ & ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια της από 06/09/2018 ανακοίνωσης μας κάνουμε γνωστό στους σταφυλοπαράγωγους-μέλη μας ότι η σταφυλοσυγκέντρωση ποικιλίας βερτζαμί της τρέχουσας περιόδου θα γίνει στο οινοποιείο ¨ΠΛΑΓΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ¨ του κ.Σολδάτου Γιώργου στον Άγιο Ηλία , από Παρασκευή 5/10/2018 εως Κυριακή 7/10/2018 στις ώρες από 11:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ..
Η παράδοση θα γίνεται σε κλούβες των σταφυλοπαραγωγών ( να υπάρξει φροντίδα ώστε τα αυτοκίνητα να είναι χαμηλού ύψους) .Η ζύγιση και τα δείγματα θα γίνονται ενώπιον τους. Ο βαθμός θα προκύπτει ως μέσος όρος τριών δειγμάτων. Τονίζεται ότι θα παραλαμβάνονται αυστηρά μόνο σταφύλια 9 βαθμών και άνω.
Ενημερωτικά σας πληροφορούμε ότι α) Δεν έγινε η σταφυλοσυγκέντρωση υψηλόβαθμων σταφυλιών (πάνω των 12 βαθμών) γιατί οι σταφυλοπαραγωγοί – μέλη μας δεν εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους. β) Εάν εκδηλωθεί ενδιαφέρον για παράδοση χαμηλόβαθμων σταφυλιών (έως 8,9 βαθμών ) θα γίνει σταφυλοσυγκέντρωση στον Άγιο Δονάτο την ερχομένη εβδομάδα , κατόπιν συνεννόησης για την ημέρα και τις ώρες, στην τιμή των 0,26€ ανά κιλό.
Κατά τα λοιπά ισχύουν τα αναγραφόμενα στην ανακοίνωση μας της 06/09/2018…

Λευκάδα 02/10/2018
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

About Ομάδα Σύνταξης 27920 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.