Αλλάζει με τοπικές βροχές ο καιρός τις επόμενες μέρες (VIDEO)Αλλάζει ο καιρός μέσα στις επόμενες μέρες της εβδομάδας με πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία την Τετάρτη και την Πέμπτη η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει για λίγες ώρες με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Αρχικά τα φαινόμενα θα κάνουν την εμφάνισή τους στα βορειοανατολικά της χώρας.

Ωστόσο και στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Σάκης Αρναούτογλου εκτιμά ότι την Τετάρτη και την Πέμπτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Ανάλογος θα είναι ο καιρός και την Πέμπτη, οπότε και η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή πτώση.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22007 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.