Ακούστε την συζήτηση για τον Τηλυκράτη στο δημοτικό συμβούλιο.

Το θέμα των αθλητικών δομών και το πρόβλημα που δημιουργείται στις αθλητικές υποχρεώσεις του Τηλυκράτη συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Δεύτερας 09-09-2018.

Μάλιστα είχε προηγηθεί έκτακτη γενική συνέλευση της ομάδας και μια αιχμηρή ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Στις 2/9/2018 και ώρα 20.00 έλαβε χώρα η έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου. Μοναδικό θέμα της συνέλευσης ήταν η ενημέρωση των μελών και η λήψη αποφάσεων για το θέμα του γηπέδου.
Συγκεκριμένα:
Τα μέλη ενημερώθηκαν για όλο το ιστορικό των δύο συναντήσεων που είχε ο πρόεδρος και μέλη του συμβουλίου με τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού κ.Πολίτη. Η πρώτη συνάντηση αρχές Αυγούστου αφορούσε τον καθορισμό προπονήσεων στο στάδιο της Λευκάδας και η δεύτερη στο τέλος Αυγούστου αφορούσε τον καθορισμό προπονήσεων στο στάδιο Σφακιωτών. Εντελώς αιφνιδιαστικά μας ανακοινώθηκε στη δεύτερη συνάντηση ότι το γήπεδο την επόμενη ημέρα κλείνει για αλλαγή χλοοτάπητα!!!
Διαμαρτυρηθήκαμε έντονα για τον τρόπο που αποφασίσθηκε μονομερώς, από πλευράς δήμου αυτή η ενέργεια την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ενέργεια που δείχνει έστω και την στοιχειώδη έλλειψη σεβασμού απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο του Τηλυκράτη!
Τα λογικά επιχειρήματά μας ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι κλειστά για έργα άλλα δύο γήπεδα στη Λευκάδα (Νυδρί και Τσουκαλάδες),και κλείνοντας και την Λευκάδα μένει μόνο το γήπεδο των Σφακιωτών, όπου θα στοιβαχτούν τέσσερις ομάδες για προπόνηση και σε λίγες ημέρες έξι,ενώ θα έπρεπε να παραδοθεί πρώτα ένα γήπεδο και μετά να κλείσει της Λευκάδας, δυστυχώς απαντήθηκαν με μορφασμούς και σιωπή!
Η οικονομική ζημιά που θα υποστεί η ομάδα με αγώνες, σαν γηπεδούχος, να τους παίξει σε γήπεδο εκτός νομού αφού με υπαιτιότητα του δήμου δεν υπάρχει άλλο αδειοδοτημένο γήπεδο στο νομό για παιχνίδια Γ εθνικής, και αυτό αφήνει παντελώς αδιάφορη την δημοτική αρχή(αρμόδιος για την αδειοδότηση είναι ο δήμος και μόνο και επιπλέον τα γήπεδα της Λευκάδας είναι όλα δημοτικά).
Προτείναμε έστω οι εργασίες να αρχίσουν μετά από τις 16 Σεπτεμβρίου έτσι ώστε το παιχνίδι κυπέλλου με ομάδα της football league στο οποίο είμαστε γηπεδούχοι να γίνει στη Λευκάδα, παιχνίδι πολύ κρίσιμο καθότι με νίκη η ομάδα μας μπαίνει στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, και αυτό αντιμετωπίσθηκε με άρνηση, σιωπή και μορφασμούς!!!
Κα πριν βιαστείτε κύριοι να πείτε ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι χρειαζόταν άδεια γηπέδου football league που δεν διαθέτει το στάδιο της Λευκάδας, διαβάστε τι λέει ο 4479/2017 άρθρο 5 παράγραφος 2 και 4.!!!
Να σας πούμε???
Η άδεια λειτουργίας που εκδίδεται με απόφαση του δημάρχου έπειτα από βεβαίωση των τεχνικών υπηρεσιών μπορεί να είναι προσωρινή με τον όρο εντός καθορισμένης προθεσμίας να αποκατασταθούν τυχόν ελλείψεις. Μπορεί επίσης να είναι τμηματική εξαιρώντας τμήματα της εγκατάστασης προβληματικά!
Και αυτό το αναφέρουμε γιατί συγκεκριμένος κύριος που γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι όλο το Σαββατοκύριακο σπεκουλάρει και απειλεί…
Κύριοι, η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ομάδα του Τηλυκράτη της σεζόν 2017-18 πολεμάται… Απαιτούμε σεβασμό στην ομάδα, στον κόσμο, στην ιστορία μας.
Αποφασίσατε ερήμην μας με μοναδικά πολιτικά κριτήρια ενάντια στον κόσμο της ομάδας, στον κόσμο της Λευκάδας.
Το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε τώρα και είστε υποχρεωμένοι να γίνει, να εφαρμόσετε το νόμο για το γήπεδο του Νυδριού! Να αδειοδοτηθεί για αγώνες Γ΄Εθνικής.
Ζητάμε εφαρμογή του νόμου και κανένα ρουσφέτι. Ο Τηλυκράτης δεν είναι συμπολίτευση ούτε αντιπολίτευση
Ο Τηλυκράτης είναι:
91 χρόνια ιστορίας, υπερηφάνειας και αθλητικού ιδεώδες.
91 χρόνια ευθύνης για τα επόμενα.
91 χρόνια οδηγός για τις μελλοντικές επιτυχίες.
91 χρόνια αθλητισμού αλλά και φιλανθρωπικών εκδηλώσεων για τον συνάνθρωπο και για το εύ αγωνίζεσθε.

ΛΕΥΚΑΔΑ 2/9/2018

Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. Ο Γραμματέας της Γ.Σ.

Ακούστε ολόκληρη την συζήτηση όπως μεταδόθηκε από τον Prisma 91,6 με τις τοποθετήσεις τόσο του προέδρου Θανάση Καραγιάννη, του εντεταλμένου σε θέματα αθλητισμού Σπύρου Πολίτη, του Δημάρχου Λευκάδας Κωνσταντίνου Δρακονταειδή, καθώς και δημοτικών συμβούλων.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19382 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.