Αιχμηρή απάντηση Σταύρου Γρηγόρη στην ανακοίνωση των μελών του Ιατρικού Συλλόγου


Πριν λίγα λεπτά με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook  ο Σταύρος Γρηγόρης απαντά, στις κατηγορίες της πλειοψηφίας του ΔΣ του Ιατρικού συλλόγου.

 

Την Τετάρτη 3/1/2018, μία ετερόκλητη συμμαχία η οποία αυτοαποκαλείται ”πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. ” του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας εμφανίστηκε με μία βαρύγδουπη ανακοίνωση-καταγγελλία σε γνωστά τοπικά ΜΜΕ τα οποία χρόνια τώρα ειδικεύονται σε επιχειρήσεις λασπολογίας πάντοτε προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Η λεγόμενη ΄΄πλειοψηφία΄΄ είναι αποτέλεσμα της πιο ανήθικης πράξης μίας δημοκρατικής εκλογικής διαδικασίας δηλ. της μετεκλογικής ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ τη σημασία της οποίας γνωρίζει καλά κάθε Έλληνας από τους πολιτικούς προπάτορες κάποιων εκ των καταγγελόντων. Στη μόνη δημοκρατικά αποδεκτή διαδικασία δηλ. τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας η πλειοψηφία αυτή αντιπροσωπεύει το 38,66% ενώ το νόμιμο σημερινό προεδρείο το 61,34%.


Η κλίκα αυτή πραγματοποιώντας μία παράνομη και συνεπώς άκυρη παρασυναγωγή, αποφάσισε να βάλει μπρος την πολύ γνωστή σε μερικούς/ές εξ αυτών επιχείρηση ”λασπη στον ανεμιστήρα”. Μπροστάρης αυτής της επιχείρησης η γνωστή και από το παρελθόν (εκλογές στο Σύλλογο τον Οκτώβρη του 2014) κυρία Κατωπόδη με την περιβόητη και ομοίως προβληθείσα και τότε από τα ίδια ΜΜΕ ένσταση της ως συνέπεια της εκλογικής αποδοκιμασίας της από τους συναδέλφους ιατρούς με το πενιχρό17,33%.


Αφού επί ένα 5μηνο δεχθήκαμε ατελείωτη λάσπη και ειδικά εγώ προσωπικά αφ ενός μεν, λόγω της διπλής μου ιδιότητας ως Περιφερειακός Σύμβουλος και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφ ετέρου δε, λόγω του εμφανέστατου προσανατολισμού των συγκεκριμένων ΜΜΕ στο κόμα της μείζονος αντιπολίτευσης(ΝΔ), στό τέλος η κυρία Κατωπόδη με ένα κουτοπόνηρο τρόπο απέφυγε να εμφανισθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης στην οποία είχε προσφύγει ο Ι.Σ.Λ. για να υπερασπισθεί τις σαθρές και γελοίες αιτιάσεις της με αποτέλεσμα να χάσει κατά εντελώς απαξιωτικό τρόπο τη δίκη. Μη βάζοντας μυαλό κάποοι/ες ξαναστείνουν το ίδιο σκηνικό στο οποίο να είναι βέβαιοι ότι η προσπάθεια τους θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα.


Τις επόμενες ημέρες θα λάβουν συγκεκριμένες και αποστομωτικές απαντήσεις λέξει προς λέξει στις συκοφαντίες και λασπολογίες τους με στοιχεία και επίσημα έγγραφα και όχι με αερολογίες σαν τις δικές τουςώστε να ενημερωθούν και οι πολίτες της Λευκάδας για το τι ακριβώς συμβαίνει και τι υποκρύπτεται πίσω από όλον αυτον τον πόλεμο λάσπης και κατασυκοφάντησηςαπό ανθρώπους οι οποίοι ερμηνεύοντας κατά το δοκούν και με ιδιοτελή κίνητρα τους νόμους φυγοπονούν των καθηκόντων τους.
Επειδή έχει εξαντληθεί κάθε όριο υπομονής και δεν πρόκειται να ανεχθώ ο κάθε τυχάρπαστος να αμφισβητεί την προσωπική μου εντιμότητα και ηθική ακεραιότητα από δω και πέρα το λόγο θα τον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

About Ομάδα Σύνταξης 27583 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.