Αιχμές Γληγόρη για σύμβουλο Δρακονταειδή σε θέματα παιδείας. Τι απάντησαν Γκογκάκης-Κούρτης


Σύμβουλο  σε θέματα παιδείας  αναζητά  ο Δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονταειδής, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο  ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γληγόρης  στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 30-08-2017.

Όπως ανέφερε, «πριν τρία χρόνια που ξεκίνησε η θητεία στο δημοτικό συμβούλιο, ρώταγε κάποιος που νομίζει η Δημοτική Αρχή ότι θα τα πάει καλά, σίγουρα θα θεωρούσαμε σε θέματα παιδείας.

Και αυτό γιατί 8 δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ήταν εκπαιδευτικοί, αν εξαιρέσουμε τον Γιώργο Κούρτη και Πάνο Γαζή που αποχώρησαν.

Εγώ θεώρησα ότι σε θέματα παιδείας η δημοτική πλειοψηφία είναι πολύ ισχυρή, ανέφερε καθώς υπάρχουν εκπαιδευτικοί όπως ο Γιώργος Φίλιππας, Φίλιππας Κούρτης, Άνδρέας Παπαδόπουλος, Στάθης Βλάχος , Σπύρος Πολίτης, Κώστας Σέρβος κ.α»

Μάλιστα ζήτησε από τους κύριους Φίλιππα-Κούρτη, επειδή είναι και πρόεδροι της σχολικής επιτροπής και επιτροπής παιδείας, να σχολιάσουν την απόφαση του δημάρχου να  προσλάβει ειδικό συνεργάτη σε θέματα παιδείας.

Η απάντηση ωστόσο ήρθε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γρηγόρη Γκογκάκη, λέγοντας ότι είναι νόμιμο δικαίωμα του δημάρχου να πάρει ένα συνεργάτη..Αυτή είναι η απάντηση ανέφερε…

Στην συνέχεια ο κύριος Κούρτης απαντώντας στον κύριο Γληγόρη, κάνοντας λόγο για μομφή που υποβόσκει εναντίον του, είπε ότι η συνεργασία σε θέματα παιδείας και υποδομών με τον Δήμαρχο Λευκάδας είναι όσο το δυνατόν καλύτερη, έχοντας την δυνατότητα να βρίσκουν χρήματα τόσο για τις υποδομές, αλλά να έχει την δυνατότητα να παίρνει και τον σύμβουλο τους λέγοντας ότι δεν είναι εις βάρος το ποσό των 5.000 ευρώ της δημόσιας παιδείας για τον τόπο μας.

About Ομάδα Σύνταξης 28428 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.