Αιμοδοσία από την ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας


Λευκάδα, Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

 

 

Μετά τον πύρινο εφιάλτη που έχει καλύψει την Αττική και άφησε πίσω του περισσότερα από 70 θύματα και δεκάδες τραυματίες,  βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας, η ΔΗΜ.Τ.Ο. Λευκάδας, Νυδριού, Μεγανησίου  οργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία και καλούν τα μέλη και τους φίλους της παράταξης όπως προσέλθουν αύριο Πέμπτη 26/7/2018 τις πρωινές ώρες 08:30-13:00 στο τμήμα αιμοδοσίας Γ.Ν. Λευκάδας να προσφέρουν  αίμα.

Υπάρχει άμεση  ανάγκη για αίμα για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φωτιές. Οι εγκαυματίες έχουν ανάγκη αίματος και παραγώγων του και λόγω καλοκαιριού δεν υπάρχουν  αρκετά  αποθέματα.

Καλούμε  τους συμπολίτες μας να μεταβούν στο Νοσοκομείο Λευκάδας στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας να δώσουν αίμα για τους πληγέντες .

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας

 

Γεώργιος Μπουρδάρας

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20119 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.