Αθλοπαιδεία Χειροσφαίρισης μαθητών – τριών Δημοτικών Σχολείων Ν. Λευκάδας


Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Αθλοπαιδεία Χειροσφαίρισης μαθητών – τριών

Δημοτικών Σχολείων Ν. Λευκάδας

Tην Tετάρτη 22 Ιανουαρίου 2018 διεξήχθη η Αθλοπαιδεία Χειροσφαίρισης για μαθητές-τριες Δημοτικών Σχολείων του Νομού μας στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Λευκάδας.

Οι μαθητές-μαθήτριες με την συμμετοχή τους επέδειξαν ενθουσιασμό, ωριμότητα, χαρά, ευγενή άμιλλα και παρουσίασαν ένα εξαιρετικό θέαμα  στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι»

Δεν αναδείχθηκε νικητής σύμφωνα με το πνεύμα των Αθλοπαιδειών τα τελευταία χρόνια. Έτσι οι μικροί μας μαθητές –τριες χωρίς το άγχος της νίκης διασκέδασαν , έπαιξαν εξέφρασαν τα συναισθήματά  τους  με λέξεις  και δημιούργησαν  αφίσα-ταμπλώ  για το σχολείο τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων συγχαίρει όλους τους μετέχοντες, τους συνοδούς τους, ευχαριστεί τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Λευκάδας και το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου  για τις υπηρεσίες που προσέφεραν.

Ο Πρόεδρος της

Ο. Ε. Σ. Α.Δ.

Διευθυντής Β/θμιας Εκπ/σης Λευκάδας

Μιλτιάδης  Κ. Γκαμπρέλας

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25684 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.