Έφυγαν από Λευκάδα για Αθήνα, επικοινώνησαν στην Αμφιλοχία και έκτοτε… εξαφανίστηκαν: αίσιο τέλος για οικογένεια


Επιχείρηση αναζήτησης τριμελούς οικογένειας ξεκίνησε από χθες, καθώς δόθηκε σήμα στην ΕΛΑΣ για εξαφάνισή της, για όλα όμως έφταιγε μια…μπαταρία!

Τι ακριβώς συνέβη. Νεαρό ζευγάρι μαζί με το παιδί τους έφυγε το Σάββατο το πρωϊ από περιοχή της Λευκάδας για να μεταβούν σε γάμο στην Αθήνα. Οι γονείς του ζευγαριού επικοινώνησαν μαζί τους, κοντά στην Αμφιλοχία, κατά την αναχώρηση , αλλά έκτοτε έχασαν τα ίχνη τους.

Μάταια επιχειρήσουν μέσω των κινητών τηλεφώνων του ζευγαριού να τους εντοπίσουν, καθώς ήταν απενεργοποιημένα. Οι ώρες περνούσαν και η αγωνία κορυφωνόταν. Τελικά ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και δόθηκε αμέσως επείγον σήμα αναζήτησης της τριμελούς οικογένειας.

Μετά από ώρες, περιπολικό της ΕΛΑΣ που κινείτο στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου σήμερα το πρωϊ,  βρήκε το…εξαφανισμένο ζευγάρι και το παιδάκι τους. Οπως εξήγησαν στους αστυνομικούς, επιστρέφοντας από την Αθήνα «ξέμεινε» από μπαταρία το αυτοκίνητό τους, στο ύψος του Αιγίου, ενώ παράλληλα είχαν αποφορτιστεί τα κινητά τους, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η επικοινωνία με τους οικείους τους.

Τέλος καλό, όμως, και η καρδιά των δικών τους ανθρώπων…επέστρεψε στην θέση της !

Για όλα έφταιγε η μπαταρία!

tempo24

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21700 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.