Έπεσε η αυλαία για τον Απόστολο Λάζαρη

Πλήθος κόσμου έδωσε σήμερα το παρών στο Α’ Νεκροταφείο στο τελευταίο αντίο του Λευκαδίτη Απόστολου Λάζαρη

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης για το θάνατο του Αποστόλου Λάζαρη, εξαίροντας το ήθος και την αντιστασιακή του δράση και υπογραμμίζοντας τη σημαντική πολιτική και ακαδημαϊκή προσφορά του.

Ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Αποστόλου Λάζαρη, ενός εξέχοντος στελέχους της δημόσιας ζωής επί πολλές δεκαετίες. Διακρίθηκε στον επιστημονικό τομέα, ως διαπρεπής οικονομολόγος και πανεπιστημιακός δάσκαλος, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε διεθνείς οργανισμούς. Υπηρέτησε την πολιτική ζωή της πατρίδας μας με δημοκρατική συνέπεια και ήθος, δίνοντας ανελλιπώς το «παρών» στους αγώνες του λαού μας για ελευθερία, ανεξαρτησία και θεμελίωση ενός σύγχρονου κράτους δικαίου. Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους του».

φωτό: Λάζαρης Σπύρος

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19059 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.