Έξι συλλήψεις στη Λευκάδα το τελευταίο 24ωροΠροληπτικοί αστυνομικοί έλεγχοι στις τουριστικές περιοχές των Ιονίων

Πραγματοποιήθηκαν (48) συλλήψεις για αδικήματα που αφορούν τη διάθεση ειδών παραεμπορίου, την ηχορύπανση, την παράνομη οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα
Βεβαιώθηκαν (145) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και (17) υγειονομικού ενδιαφέροντος
Κατασχέθηκαν συνολικά (108) προϊόντα παραεμπορίου

Μεικτά συνεργεία αστυνομικών υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας πραγματοποίησαν εντατικούς προληπτικούς αστυνομικούς ελέγχους σε περιοχές με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον κατά το χρονικό διάστημα 14 έως και 15 Ιουλίου 2018.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται βάση συγκεκριμένου επιχειρησιακού σχεδιασμού που εφαρμόζεται για την προστασία των τουριστικών περιοχών μεγάλης επισκεψιμότητας από παραβατικές συμπεριφορές που αφορούν φαινόμενα μικροκλοπών, διαρρήξεων παραθεριστικών κατοικιών, παράνομης πώλησης ειδών παραεμπορίου, την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την οδηγική συμπεριφορά.

Στην Κεφαλονιά συνελήφθησαν (28) άτομα, από τα οποία (2) για παραεμπόριο, (6) για στέρηση πιστοποιητικού υγείας, (5) για στέρηση άδειας, (10) για παραβάσεις τις νομοθεσίας που αφορά τους αλλοδαπούς, (1) για παράνομη οπλοκατοχή και (4) για άλλα αδικήματα.
Βεβαιώθηκαν (56) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (10) υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ κατασχέθηκαν (82) είδη παραεμπορίου.

Στη Ζάκυνθο συνελήφθησαν (10) άτομα για αδικήματα που ενδεικτικά αφορούσαν (1) για παραεμπόριο, (2) για ηχορύπανση, (5) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως και (2) για μέθη.
Βεβαιώθηκαν (35) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και (3) σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ κατασχέθηκαν (26) είδη παραεμπορίου.

Στην Λευκάδα αντίστοιχα κατά του ελέγχους συνελήφθησαν (6) άτομα, από τα οποία (1) για μέθη και (5) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης.
Βεβαιώθηκαν (19) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας.

Στην Κέρκυρα τέλος συνελήφθησαν (4) άτομα από οποία (2) για στέρηση πιστοποιητικού υγείας, (1) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως και (1) για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τους αλλοδαπούς.
Βεβαιώθηκαν (35) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (4) υγειονομικού ενδιαφέροντος.

About Ομάδα Σύνταξης 28478 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.