Ένας χρόνος “Museumfinder.gr” Ο Νίκος Καββαδάς στον Prisma 91,6Για τη σημαντική προσπάθεια του Museum Finder.gr, το οποίο στοχεύει στην παρουσίαση του συνόλου των Μουσείων της χώρας μας στο ευρύ κοινό και την παροχή αναλυτικών πληροφοριών για το καθένα ξεχωριστά, μίλησε στον Prisma 91,6 ο δημιουργός του Νίκος Καββαδάς.

Όπως ανέφερε η όλη προσπάθεια είναι εθελοντική, δεν υπάρχει κάποιο κέρδος για τον ίδιον, συμπληρώνοντας ότι είναι μία προσπάθεια που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο, με αφορμή την διαπίστωση ότι η Λευκάδα είχε πάρα πολλά μουσεία, σκεπτόμενος ότι αν ο μικρότερος νόμος Ελλάδας έχει τόσα πολλά μουσεία,πόσα θα  υπάρχουν σε όλη την χώρα.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Καββαδάς, πολλά μουσεία είτε συλλογικά είτε ιδιωτικά, είτε δημοτικά ήταν στην αφάνεια  δεν μπορούσε κάποιος να βρει όλες τις πληροφορίες συγκεντρωμένες μαζί,  έτσι οι επισκέπτες δεν είχαν τη δυνατότητα λόγω έλλειψης ενημέρωσης να τα επισκεφτούν και τα μουσεία να μην έχουν τον απαιτούμενο  αριθμό επισκεπτών που θα μπορούσαν να έχουν.

Μετά από ένα χρόνο προσπάθειας, υπάρχουν πληροφορίες για 635 μουσεία, σε όλους τους νομούς της χώρας, οι χρήστες μπορούν να τα αναζητήσουν με λέξεις κλειδί ή ανά κατηγορία, είτε ανά τοποθεσία.

Για τους χρήστες χρησιμοποιούν το Museum finder από το tablet ή το κινητό τους, υπάρχει δυνατότητα να εντοπίσουν τα μουσεία που βρίσκονται Σε κοντινή σε αυτούς Μεσόγειο γεωεντοπισμού.

Σε αυτό τον ένα χρόνο, αρκετοί εκπρόσωποι και υπεύθυνοι μουσείων έχουν ενδιαφέρον, αρκετά μουσεία έχουν ζητήσει τη διαχείριση της καταχώρισης του Μουσείου τους να αλλάζουν τις πληροφορίες τους όταν είναι απαραίτητο.

Μάλιστα ο Νίκος Καββαδάς κάλεσε όσους έχουν πληροφορίες για κάποια ουσία που δεν είναι καταγεγραμμένα, να επισκεφτούν την ιστοσελίδα και με έναν πολύ απλό τρόπο να τα καταγράψουμε.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26284 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.