Έναρξη Θερινού Σχολείου “Θαλάσσιος Δρόμος του Μεταξιού”


ΕΝΑΡΞΗ

Θερινού Σχολείου Θαλάσσιος Δρόμος του Μεταξιού

To Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας σε συνεργασία με το Central China Normal University, την Maritime Silk Road Society, την China Academy of Cultureκαι το Crystal Waters Resort , διοργανώνουν το 1ο Θερινό Σχολείο Θαλάσσιος Δρόμος του Μεταξιού,  ένα   δ ω ρ ε ά ν   ταχύρρυθμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης της κινέζικης γλώσσας .

Το Σχολείο ξεκινά τη λειτουργία του στις  2 Ιουλίου 2018 στο  Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας (Σικελιανού 1, Λευκάδα 31100).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε έφηβους (15-18 ετών ) και σε ενήλικες , χωρίς προηγούμενη γνώση της κινεζικής γλώσσας (αλλά με καλή γνώση της αγγλικής) οι οποίοι επιθυμούν να διδαχθούν βασικά κινέζικα που θα τους δώσουν την ικανότητα να κατανοούν τυπικές συζητήσεις της καθημερινής ζωής. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή.

Η Καθηγήτρια του Central China Normal University , Hongyyong Wang , επικεφαλής του Προγράμματος Κινεζικών Σπουδών στο Εξωτερικό έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των μαθημάτων.

Το Θερινό Σχολείο Θαλάσσιος Δρόμος του Μεταξιού, εκτός από το πρόγραμμα εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες  άλλα και στο ευρύ κοινό, μαθήματα κινεζικής καλλιγραφίας, συνεδρίες Tai Chi Chuan , ομιλίες και διαλέξεις. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα δανεισμού βιβλίων κινεζικού πολιτισμού από τη βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου.

Το Πνευματικό Κέντρο στοχεύει πάντα στην κάλυψη των μαθησιακών αναγκών που προκύπτουν στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον με τρόπο προσιτό για όλους και εκπληρώνει τις προσδοκίες των ενδιαφερομένων.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την έναρξη του Κινέζικου Σχολείου τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και ώρα 20.00 στην Αίθουσα Τέχνης Θεόδωρος Στάμος  όπου παράλληλα θα παρουσιαστεί η  έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ο δρόμος του μεταξιού».

Από το Πνευματικό Κέντρο

 

About Ομάδα Σύνταξης 27589 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.