Έλλειμμα πρωτοκλασάτων στελεχών στην επόμενη ημέρα της αυτοδιοίκησης.

Τον προβληματισμό τους εκφράζουν στελέχη με αξιόλογη πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς το ενδιαφέρον τους είναι μειωμένο για να ασχοληθούν με την επόμενη ημέρα ενός νέου αυτοδιοικητικού σκηνικού, προβλέποντας τις δυσκολίες κυβερνησιμότητας που θα προκύψουν στους δήμους και τις Περιφέρειες από το σύστημα της απλής αναλογικής.

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι εκτός από τους εκπροσώπους που έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους για τις επόμενες εκλογές τα κόμματα ακόμα  κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

Ωστόσο στην παρατήρηση του  πρώην αυτοδιοικητικός έκανε λόγω για έλλειμμα στελεχών στα κόμματα που είναι ικανά να οδηγήσουν την αυτοδιοίκηση στην επόμενη ημέρα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το νέο σύστημα οδηγεί τους αυτοδιοικητικούς να είναι απλά «μαριονέτες» ενώ αναζητούμε και πρωτοκλασάτα στελέχη τα οποία τα βλέπουμε με το κιάλι…

Στο ερώτημα αν η επόμενη ημέρα μπορεί να βρει και πάλι στον δήμο τον Κώστα Δρακονταειδή απέφυγε να απαντήσει ωστόσο διευκρίνισε:

«Αλήθεια υπάρχει κάποιο άλλο πρωτοκλασάτο στέλεχος στον ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας;»

ΥΓ. Το στέλεχος δεν ανήκει στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ

Παναγιώτης Κουνιάκης

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19847 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.