Έκκληση βοήθειας προς συνάνθρωπο μας.Έκκληση βοήθειας προς συνάνθρωπο μας.

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός της Equal Society, στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας και κάνει έκκληση για έναν συνάνθρωπο μας, κάτοικο Λευκάδας, ο οποίος λόγω πρόσφατης πυρκαγιάς στο σπίτι του, έχει ανάγκη από έναν αποροφητήρα και από εθελοντική εργασία μαραγκού και μπογιατζή. Οι εργασίες προσφοράς αφορούν στην τοποθέτηση μερικών ντουλαπιών, δύο ραφιών (τα οποία ευελπιστούμε να προκύψουν μέσω δωρεάς) και στο βάψιμο της οροφής του σπιτιού.

Η Equal Society κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να δωρίσει κάτι από τα παραπάνω ή να προσφέρει εθελοντική εργασία για την επισκευή των καμένων τμημάτων της κουζίνας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η κοινωνία μας θα δείξει για κόμη μια φορά το αίσθημα ανθρωπιάς που τη χαρακτηρίζει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία των Δομών της Equal Society στην οδό Γουλιέλμου Δαίρπφελδ & Δημ. Βερροιώτη και στο τηλέφωνο 26450-22578.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Νικολαΐδου Κατερίνα, κοινωνική λειτουργός.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21330 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.