Πέτρος Παπακωνσταντίνου: «Το Brexit είναι ένας βαθύτατος ακρωτηριασμός για την Ε.Ε»

Πέτρος Παπακωνσταντίνου: «Το Brexit  είναι  ένας βαθύτατος ακρωτηριασμός για την Ε.Ε»

Στον  PRΙSΜΑ 91,6 και την εκπομπή «Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ”  του Σωτήρη Νούσια φιλοξενήθηκε ο αναλυτής διεθνών θεμάτων, δημοσιογράφος Πέτρος Παπακωνσταντίνου ο οποίος μας μίλησε για τον απόηχο των Βρετανικών εκλογών και τις ευρύτερες  επιπτώσεις που αυτό θα έχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το Brexit.

Ο κος Παπακωνσταντίνου εμβάθυνε ακόμη στο ζήτημα μιας πιθανής πολιτικής αλλαγής που μπορεί να προκληθεί έπειτα από τις επικείμενες γαλλικές και γερμανικές βουλευτικές εκλογές  αποκλείοντας παράλληλα κοσμογονικές αλλαγές  στον ευρωπαίκό χάρτη χαρακτηρίζοντας το  Brexit ως έναν βαθύτατο ακρωτηριασμό για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
Περί Ομάδα Σύνταξης 17290 Άρθρα
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*