Ο Κόσμος αγκάλιασε το Παγοδρόμιο

Ο Κόσμος αγκάλιασε το Παγοδρόμιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκαίνια παγοδρομίου Λευκάδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα τα επίσημα εγκαίνια του παγοδρομίου που στήθηκε για πρώτη φορά στην Κεντρική πλατεία της Λευκάδας.  Παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε η πλατεία γέμισε κόσμο, χαμόγελα, και χαρούμενες παιδικές φωνές! Για τους μικρούς μας φίλους το Επιμελητήριο Λευκάδας είχε διοργανώσει πολλές εκπλήξεις.  Άγιο Βασίλη, ξωτικά, ξυλοπόδαρους, face painting, μπαλόνια και πολλά δώρα!

Στη σκηνή ανέβηκε η λαμπερή Shaya με τους μουσικούς της και έδωσε τον ρυθμό στην ξέφρενη διασκέδαση.

Η διασκέδαση όμως δεν τελειώνει εδώ. Το παγοδρόμιο θα βρίσκεται στο νησί μας μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου και σας περιμένει όλους, μικρούς και μεγάλους!

Στην εκδήλωση επίσης συγκεντρώθηκαν χρήματα για τη μικρή Παναγιώτα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με τη διοργάνωση αυτή, κύριοι στόχοι του Επιμελητηρίου Λευκάδας είναι να «ζωντανέψει» η πόλη, να βοηθηθούν οι τοπικοί επαγγελματίες και να ενισχυθεί η οικονομία του νησιού μας. Το Επιμελητήριο στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις,  αποσκοπεί να ξοδεύονται εδώ τα χρήματά μας  και να έρθουν επισκέπτες-τουρίστες ακόμη και τα Χριστούγεννα στη Λευκάδα!

Το Επιμελητήριο Λευκάδας ευχαριστεί θερμά  όλον τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του. Όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή της χθεσινής βραδιάς  και όλες τις επιχειρήσεις-χορηγούς που βοήθησαν οικονομικά το Επιμελητήριο.

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!

 

Ο Πρόεδρος και η Διοικητική Επιτροπή

του Επιμελητηρίου Λευκάδας

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
Περί Ομάδα Σύνταξης 17290 Άρθρα
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*