Γιάννης Λάζαρης στον Prisma 91,6: Καταλυτική η παρέμβαση Λοβέρδου στην δημιουργία του Νέου Νοσοκομείου Λευκάδας

Γιάννης Λάζαρης στον Prisma 91,6: Καταλυτική η παρέμβαση Λοβέρδου στην δημιουργία του Νέου Νοσοκομείου Λευκάδας

Στα πλαίσια της προσυνεδριακής συγκέντρωσης διαλόγου της Δημοκρατικής συμπαράταξης που πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας ο γραμματέας της Νομαρχιακής Γιάννης Λάζαρης μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6.
Με αφορμή της παρουσία και του Ανδρέα Λοβέρδου, ο ίδιος θέλησε να τον ευχαριστήσει για τις ενέργειες του για την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου Λευκάδας, καθώς σε μια δύσκολη εποχή ως υπουργός Υγείας, άκουσε με προσοχή τους ανθρώπους της Λευκάδας και με δικές του υπογραφές έγινε ένα σύγχρονο νοσοκομείο αίτημα χρόνων.

Όπως  είπε η παράδοση του έχει αργήσει καθώς οι όποιες εργασίες θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί.

Απαντώντας στον ισχυρισμό της δημοτικής αρχής ότι δεν είχαν γίνει μελέτες για τα εξωτερικά έργα, είπε ότι αν ψάξει κάποιος θα δει πότε είχαν ξεκινήσει, ωστόσο πρέπει να λυθεί το θέμα καθώς η αποκεντρωμένη γύρισε πίσω δυο φορές την μελέτη και πήγε τρίτη φορά. Ωστόσο ότι έγινε έγινε,  ελπίζοντας ότι μέχρι 31-12-2017 θα έχει παραδοθεί.

Ο κύριος Λάζαρης είπε μάλιστα ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή και ο δήμαρχος τότε κ. Αραβανής είχε προχωρήσει το ζήτημα πάρα πολύ.

Ο ίδιος επίσης ανέφερε  ότι όταν γίνεται ένα μεγάλο έργο σε ένα τόπο όλοι πρέπει να τρέχουν καθώς και ο κ. Βεργίνης έτρεξε, αλλά και ο κ. Μαργέλης παραέτρεξε όταν ήταν βουλευτής την επίμαχη περίοδο, καθώς γνωρίζει τον αγώνα του εκείνη την περίοδο, καθώς και άλλα στελέχη, γιατί αν δεν έχεις την μελέτη επειδή το έργο εντάσσεται στο ΕΣΠΑ δεν μπαίνει και κάποιοι έτρεξαν να βγουν αυτές οι μελέτες και να αδειοδοτηθεί, καθώς δεν έβγαινε και η άδεια.

Αναφερόμενος στην δημοκρατική συμπαράταξη, είπε ότι οδηγείται σε ένα συνέδριο, στις 30 Ιουνίου με 2 Ιουλίου.

Πρόκειται για ένα συνέδριο σταθμός, που προετοιμάζεται με μεγάλες αναταράξεις, συμβιβασμούς, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρέπει να ενώσουμε κομμάτια της μεγάλης δημοκρατικής συμπαράταξης.

Αρχές του νέου χρόνου θα βγει και ο νέος αρχηγός, καθώς πλέον θα υπάρχει ένας μπούσουλας, καθώς όλος αυτός ο χώρος διασπάστηκε και είναι δύσκολο να μαζευτεί. Η ιδεολογική ταυτότητα ωστόσο είναι η ίδια και εκεί θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα Ελλάδα, που θα δίνει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας και των πολιτών, αλλά θα ειπωθούν και μεγάλες αλήθειες, καθώς η κοινωνία πρέπει να ξέρει που βρισκόμαστε.

Ο κύριος Λάζαρης έκανε λόγο για ένα δύσκολο εγχείρημα, καθώς αυτή την στιγμή η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα  σύγχρονο, ισχυρό, προοδευτικό σοσιαλιστικό πόλο, για την αντιμετώπιση των μεγάλων κοινωνικών ανισοτήτων που έχει φέρει η κρίση, με ανάπτυξη ωστόσο και διαμόρφωση ενός σχεδίου.

Ο ίδιος μάλιστα είπε ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη, χωρίς σχέδιο και προσανατολισμό, καθώς έχει οδηγήσει την χώρα σε οδυνηρή πολιτική ήττα, καθώς όπως είπε χαριτολογώντας ο κ. Σόιμπλε θα είναι σε λίγο και στο πολιτικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
Περί Ομάδα Σύνταξης 17290 Άρθρα
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*